söndag 11 juli 2010

Minisemester i rampljuset?

Jag är helt slut. Inte bara på grund av den kvava luften och värmen utan kvällens sysslor som vi precis blivit färdiga med. Vi ska på minisemester imorgon – två dagar på Öland! Så nu har vi packat våra grejer, förberett fika, diskat, fyllt bilen, tvättat, packat Diesels saker och hållit igång hela kvällen. Har säkert glömt hälften men ingen semester utan “visst-i-helvete-nu-glömde-jag-det-och-det-och-det…”

Imorgon ska det sista göras färdigt och så ska vi lämna av Diesel hos grannarna, Peter och Lena. Som tur väl var ville dom gärna vara hundvakter! Vid elva-tiden bär det av mot Öland och det ska bli jäkligt skönt att komma iväg hemifrån. Det är så att sambons faster har en stuga men dom ska hem under några dagar så vi, Lisa (Liams faster) och Ante (Lisas lover) får låna den. Perfekt. Vi har redan planerat in grillning och mingolf i morgonkväll och det ser jag verkligen fram emot.

På tisdag sen fortsätter Simon, jag och Liam till Böda Sand för att hälsa på min lillebror. Han skulle till och med ta ledigt så vi kunde ligga på stranden, käka grillbuffé på Yellow och ha det gott tillsammans hela dagen. Det enda jag är lite nervös för är att Kanal 5 ska trycka upp en kamera i ansiktet och filma oss. Det vill jag verkligen inte. “Det hade väl varit skithäftigt!”, säger Simon. Nej, jag håller mig hellre bakom kameran, som ni kanske märkt. Lillebror hade visst blivit filmad igår på restaurangen. Han hade stått vid grillen när Mischa tog med tv-teamet ut och berättade för kameran; “Här har vi Elvis, eller Adde som han heter. Bästa och snabbaste grillmästaren vi kunde hitta!” Håller tummarna för att det var tillräckligt bra för att inte klippas bort från programmet! Hoppas, hoppas, hoppas. Lillebror ska ju bli nya Färjan-Håkan för sjutton!


By the way. Eftersom jag inte har någon uppkoppling på ett par dagar kommer de två vinnarna i
Anais-tävlingen att presenteras på tisdag kväll när vi kommit hem!

2 kommentarer:

jenny sa...

Heej, va kul att du fixat så att du är med ändå :) Ha de så härligt i dag, kramar

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥: sa...

Gud så roligt med en liten semestertripp! Här hålle rvi på att fundera också på en liten semester...men vi får se hur det blir med det?

Jag hoppas att man kanske i höst får se Agnes en liten stund i tvrutan :)

KRAMAR!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam