tisdag 6 juli 2010

Recension: Filtbokstaven

Något som jag älskar är inredningsprodukter som sätter personlig prägel på ens hem. Något som inte är hastigt nerkastat i en kundvagn på Ikea - helt enkelt något som inte alla andra hem har! Det kan Filtbokstaven erbjuda och jag har fått äran att testa deras urmysiga filtbokstäver.

Filtbokstäverna finns i åtta härliga färger och man får själv välja om man vill ha tuffa självhäftande prickar i valfri färg på. Då Liams rum går i turkost och lime valde jag gröna bokstäver med blå prickar. Och vet du? Jag är så himla nöjd! Det är väldigt (och då menar jag väldigt) turkost på hans rum och bokstäverna utgjorde en bra brytning och gav en riktig färgklick!
Man behöver ju såklart inte sätta dom på väggen, som jag har gjort, om man inte vill. Varför inte dekorera den trista bokhyllan? Kanske luta bokstäverna bredvid barnets favorit-sagobok på en tavellist? Eller varför inte låta varje barn få sin egna bokstav på varsin förvaringslåda i hallen? Möjligheterna är oändliga och det är det som är så himla kul!

Jag kan varmt rekommendera dessa personliga inredningsdetaljer till barnrummet! Det är också en väldigt rolig present att både ge och få. Nog känner du någon liten prins eller prinsessa som ska döpas eller ha kalas framöver?


Just nu har du chansen att själv få hem fyra stycken valfria filtbokstäver i brevlådan. Jag har tillsammans med Filtbokstaven en tävling som varar fram till den 27 juli då en vinnare kommer att bli mycket lycklig! Kanske är det du?

Om det nu skulle vara så att du inte orkar vänta i tre veckor på att tävlingen ska avslutas så har jag också ett jättebra erbjudande! Fram till den 30 september får mina läsare 20% rabatt på alla härliga filtbokstäver. Ange endast koden Agnes2 för att ta del av erbjudandet och självklart är det fraktfritt oavsett vikt och storlek på leveransen! Hur bra är inte det?

IMG_7372IMG_7360IMG_7358IMG_7355

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses, vilka fina bilder och vilket snyggt barnrum!

Hejsan! Innan klockan slår 00 denna tisdag, publiceras vinnarna i bloggen. Detta gäller tävlingarna om "matsetet", "armbandet" och "stekpannan" och du har deltagit i minst en utav dessa.

/Emma-Lou Pesonen, http://emmalou.myshowroom.se

PSST: har förresten två pågående tävlingar i bloggen just nu:

http://emmalou.myshowroom.se/besatt-av-twilight-tavla-om-rosalies-smycke/

http://emmalou.myshowroom.se/vinn-morotsolja-fran-rosenserien/

sara - thaison sa...

Det blev ju jättefint med bokstäverna.

Jag har fortfarande beslutsångest gällande färgen i barnens gemensamma sovrum.

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Jättefint! =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam