tisdag 20 juli 2010

Lektält Bilen Billie och Funny Tåg

I brevlådan idag låg ett stort paket plus en postavi från Anais!

Paketet slets såklart upp direkt, inte kan väl jag hia mig heller? Och vet ni vad som låg i? “Lektält Bilen Billie” från Kids Concept! Vi satte ihop den direkt, Simon ålade omkring därinne och pilla ihop den med de tillhörande tältpinnarna – han såg hellustigt ut! Liam är jätteförtjust i den och lekt för fullt nu. De två fönstren på sidorna med nät var ju himla roliga att titta ut i och upptäcka att mamma sitter på utsidan och busar tillbaka! Lektältet kommer få vara med om mycket och bli en kär leksak för Liam – det är jag säker på!

Och vad fanns det i det andra paketet? Jag var ju bara tvungen att sticka upp till Konsum och hämta ut det på direkten och i fanns träleksaken “Funny tåg”! Det är tre vagnar med klossar som man kan bygga på och är jättebra för barnets färgseende och fingermotorik. Liam älskar ju att bygga med klossar. stapla och sätta ihop. Med andra ord älskar han denna!

Tusen tack till Henrik på Anais som varit så snäll och skickat massa roliga leksaker till Liam!

Ni har väl förresten inte glömt att alla mina läsare får 12% på hela Anais sortiment? Fram till den 14 augusti kan ni fynda massor av roliga leksaker, fina barnkläder och snygga barnskor från märken som bland andra Kids Concept, Didriksons och Fixoni! Ange endast koden Agnes12 för att ta del av erbjudandet! Läs gärna mer under mina Rabatter/Erbjudanden!

2 kommentarer:

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Vilka fina saker Liam fått! Ett lektält är ju hur skoj som hellst...o absolut lika roligt för mamma o pappa som för barnet ;)
Kramar

Sandra sa...

Charlie har samma tält. Trots att han inte är äldre än 6 månader så är det uppskattat :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam