onsdag 21 juli 2010

En dag i Karlskrona

Vi har haft en trevlig dag i vackra Karlskrona denna onsdag! Började med minigolf på den mysiga banan på Dragsö. Och ja, jag kom sist även denna gång. Men vafan, då får ju Lisa njuta och skryta bäst fan hon vill över sin förstaplats. Hade jag ansträngt mig så hade hon nog inte varit lika kaxig. Moahahahaaa. Efter en tur på stan blev det en middag på nåt kebabhak. Turen var även på vår sida då det började spöregna medans vi åt men slutade igen när vi var färdiga. Sicken jäkla röta. Efter middagen tog vi ännu en runda på stan. Någon shopping blev det väl egentligen inte, Simon hittade dock en badoverall till Liam på Polarn O. Pyret för tvåhundra. Kan behövas under vår vecka på Öland framöver! Men något annat hittade vi inte, tyvärr. Sen var vi (läs: jag) ju bara tvungna att gå till Glassiären och käka glass, det är ett måste när man är i Karlskrona. Dom har gigantiska glassar och galet många smaker, till och med smaken “kanelbulle”. Visst är det tokigt? Det är i alla fall bästa glasstället jag någonsin varit på. Och inte är jag den enda som tycker det - vi stod i kö i en timme! Men, det var värt det!

IMG_8636IMG_8643IMG_8645IMG_8651IMG_8647IMG_8637IMG_8663IMG_8675 IMG_8671IMG_8681IMG_8669IMG_8677

5 kommentarer:

Nadine sa...

Jag hade då aldrig stått enhel jävla timme, trots att jag älskar glass och det är som du säger det bästa glass haket men itt tålamod är alldeles för dåligt för att köa:)

Cicci sa...

Glassiären är bäst. Jag gjorde ju lumpen i Karlskrona, så då blev de MYCKET glass. :) Men, alltid lika mycket kö..

alexandra mamma till tove sa...

jag hade också köat hahaha..

om ni gillar att spela minigolf å kan jag rekommendera minigolfbanan på gustavsviks camping i örebro. där spelar man minigolf genom örebro slott och genom den kända svampen och över svartån osv. så åker man dit så behöver man inte se resten av stan hehe.. :)

sophie sa...

svar: Haha, jag håller helt och hållet med!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Vilken mysig minigolfbana!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam