onsdag 28 juli 2010

Diesels och Shivas playdate

Klockan fem i eftermiddags stod Eve och André med barnen Nemo och Nikita utanför dörren och redo för en playdate! Vi tyckte det var på tiden att vår lille Diesel skulle få leka lite med deras fina Shiva. Det var ju ett tag sen och lite fundersamma var vi nog, man vet ju aldrig med hundar. Antingen går det skitbra eller åt helvete men nog gick det bra alltid! Lite tjafs om tennisbollen blev det såklart och Shiva ville gärna visa vem som var bossen genom att jucka lite på Diesel. Såg ganska sjukt ut men nog hade dom roligt alltid!

Liam är en liten gladfis!Familjen Patron-NeikterNemo och ShivaNikita med pappa AndréNemo med mamma EveLiam och Diesel tar en liten paus i allt bus!Liam och pappsenJuckelijuck...Nikita och AndréFamiljen igenDiesel letar efter den fösvunna tennisbollen på toppen av grushögenAndré och Shiva bestiger berg

5 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Vilka fina familjer vi har. Underbart! <3

Therese sa...

Vilka fina kort du tar :)

Ekorren sa...

Jättefina kort. Tar du dessa själv med självutlösare? Även collaget är jättefint gjort, bra jobbat!

familjen bus sa...

Härliga o fina bilder... Älskar Nova star tröjan :)

Agnes sa...

Ekorren:
Tusen tack! Ingen självutlösare, jag tar alla bilder själv. Står hellre bakom än framför kameran :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam