lördag 31 juli 2010

Liams första cykeltur

IMG_9170 En liten surpuppa?

Vid kvart i elva väckte Simon mig, idag var det visst han som lät mig sova ut. Han meddelade att frukosten snart skulle vara klar så jag tog en dusch. Mina pojkar hade varit uppe vid nio och hunnit både handla och gått promenad medan jag sov. Blev väldigt överraskad när jag kom ner, dom hade dukat upp stor lördagsfrukost med nybakta frallor!

Vi har precis testat den nya barnstolen till cykeln. Liam satt jättefint (nästan uttråkad) med hjälmen på huvudet men så fort cykeln började rulla log han stort och skrek “wiiiiie” i nerförsbacken. Fast dom var tillbaka ganska snabbt igen för efter en stund var det inte roligt längre, men nu har vi i alla fall testat!

Nu blir det en tur till Kosta Outlet! Tar vagnen dit och jag lovar att lägga ut bilder på nya “Pärlan” sen!

1 kommentarer:

shoppingtokig mamma sa...

Vilken spejsad cykelstol ;-)
Den Lily hade var en orange gammal från Akta..kanske tom antik nu!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam