torsdag 22 juli 2010

Liams nya hjälte: Händige Manny

IMG_8735
Liam tittar på “Händige Manny” som just nu är favvisprogrammet!

Här hemma har det inte blivit många knop gjorda idag. Simon har mått dåligt sen igår och vilar mest. Har på känn att även Liam kommer bli sjuk men vet inte säkert än. Han har varit väldigt grinig idag och det brukar han vara när något är på gång. Men vi får se, hoppas inget bryter ut och att Simon piggnar till snart igen!

I och med Liams humör har eftermiddagen spenderats mycket i soffan. Det enda som hjälper då är att titta på Playhouse Disney nergosad i favoritkudden med snutte och tutte. Och nu ligger inte Nalle Puh på första plats längre utan han har hittat en ny favorit: “Händige Manny”. Så fort signaturmelodin går igång spottar han ut tutten, pratar glädjesprudlande och klappar händerna! Och vad tror ni händer när programmet tar slut? Det blir ett jävla liv! Han satt jättetyst och lugnt och kikade innan men så fort eftertexterna drog igång blev han jätteledsen och alldeles sorgsen. Så nu har jag fått sätta alla kommande “Händige Manny” på inspelning så vi har dom liggandes på boxerns hårddisk ut i fall att. Han gillar det ju tydligen!

Och by the way – stort GRATTIS till lille Nemo på din 2-årsdag! Hoppas du fått massor med roliga paket och ett riktigt kul kalas! Imorgon kommer vi och då ska det firas! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

3 kommentarer:

Evelina Patron sa...

tack finaste du ! önskar att nemo gillade tv något, mysigt!!

Sara - Thaison sa...

Heej,
Här hemma har vi en till som gillar Handy Manny :) Tyvärr har vi ingen inspelningsbara hårddisk på TVn så jag får ta gråtandet.

Hoppas att allt är bra med er.

kram

Cicci sa...

Hoppas han lär sig nåt. ;) Då blir han poppis bland tjejerna sen. För vem vill inte ha en händig man? :P Haha.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam