måndag 26 juli 2010

Solkatt

b2

Ikväll klockan 21:00 avslutas min tävling i samarbete med Solkatt! Ni deltar väl? På grund av semestertider är deltagarantalet lågt så chansen att kamma hem ett valfritt solskyddsplagg ur seras sortiment är stor!

Solkatt är ett svenskt företag som designar och producerar solsäkra kläder för barn, softa unisexkläder som funkar överallt där solens strålar är starka - perfekt för båtliv, strandliv och cityliv. Solkatts plagg är alltså ett komplement till badkläder, designade för bus och lek varhelst solen står högt på himlen - hemma i parken eller på charterresan.

Ni har väl inte heller missat att alla mina läsare får 10% rabatt på hela deras sortiment fram till den 30 september? Än på länge är inte semestern över och att skydda de små från solen är jätteviktigt! För att ta del av erbjudandet behöver ni endast ange Agnes vid beställning! Läs gärna mer under mina Rabatter/Erbjudanden!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam