torsdag 15 juli 2010

Liam 17 månader!

Igår, den 14 juli, blev vår Liam 17 månader! Visst är det helt tokigt? Han fyllde ju nyss ett! Tiden går så fort och vi njuter vareviga dag av vårt lilla busfrö. Han växer så det knakar och lär sig hela tiden nya saker och hyss!

Han älskar att leka i sandlådan, kasta boll till vovven, smaska på smörgås i alla dess former, dricka saft, ha på sig skor vart han än är, dansa, sjunga och rabbla långa meningar som vi inte förstår ett dyft av. Han är lärt sig flera ord och just nu är det “titta” och “saft” som gäller. Andra ord som “mamma”, “appa” (pappa), “glugg” (yoggi) och “hallaaoou” (hallå) turas också om att bli sagda av vår lille pratkvarn. Att skrämma livet ur mamma och pappa är också något som han tycker är himla roligt. Att sitta på armstödet i soffan, klättra upp och ner för trappor och andra möbler får honom att tjuta av skratt när han ser oss med andan i halsen. En liten Emil i Lönneberga har vi fått, med andra ord.

Vi kunde inte vara mer stolta över dig, busfrö! Underbaraste ungen i världen, det är du det!

IMG_8217IMG_8222IMG_8215IMG_8219

7 kommentarer:

bagerskan sa...

Ja, ofattbart vad tiden har gått fort. Trodde först att lillkillen vår var 17 månader men du har så rätt när jag väl räknar efter! *ler*
Jag tror alla killar har en liten Emil i sig, vår son är full i fan hela tiden. Älskar stentrappor och höga fåtöljer!! *ler

Kram Karin

Malin sa...

Grattis till sötungen! Och jag får det ändå bara till 17 månader, men det är jag det ;)
Det är roligt att fatta de första orden. Melker babblar stup i kvarten om traktor, ambulans, brandbil... Hm... Men han säger faktiskt kaka och mamma och pappa också ibland ;)

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Haha söta Liam! Så gullig när han trycker upp näsan mot solstolen :)

Visst går tiden snabbt? Man förstår inte alls vart den tar vägen...

Kramar

alexandra mamma till tove sa...

grattis liam på 18 månaders dagen fast en dag i efterskott. :) ja tänk va tiden går fort. Tove hon blev 16 månader den 13e.. och jag fattar typ ingenting. vart har tiden tagit vägen??

Agnes sa...

HAHA! Jag räknade fel på en månad! Han blir 17 månader och inte 18 :) Så det kan bli, men nu är det ändrat!

alexandra mamma till tove sa...

hahahaha.. men då får jag gratta på 17månaders dagen.. kan säga att jag faktiskt blev lite fundersam för jag hade för mig att han var 1 månad äldre än tove. men tänkte att klart han är 18 månader hon skriver ju det.. och så räknade jag hur många månader tove är.. och jag var tvungen att kontrollräkna.. :) så inte bara du som räknar fel hehehe

Malin sa...

Hahaha! Så kan det gå ;) Och jag ska inte kasta sten i glashus. Nästa gång är det jag som räknar fel. Och jag får ALLTID räkna efter när folk frågar hur gamla pojkarna är. Ibland avrundar jag till halvår, och då kan det bli riktigt spännande ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam