söndag 4 juli 2010

Presenter

IMG_7221 Presenter från gammelmormor!

Min mamma kom förbi innan. Hon, Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar har varit med husbilen på Öland i helgen och var nu hemkomna. Gammelmormor hade köpt presenter till lillfisen, två par badbyxor från Name it. Liam har ju inga då han mest springer omkring naken här hemma när det ska plaskas så det passade ju jättebra. De blå badbrallorna matchar solbrillorna och UV-kepsen han fick av sin mormor för en vecka sen också. Perfekt! Så fort han är frisk nog att bada ute så ska dom testas!

Simon har precis åkt till jobbet så nu är det bara Liam, jag och Diesel hemma. Funderar på att kasta min smutsiga lilla skitunge i karet, han skulle verkligen behöva ett bad! Vi får väl se vad han har att säga om det, lättare sagt än gjort kanske?

2 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Ja eller så blir det lite svalkande med ett bad? Här är i alla fall kokhett, och hade inte Elin vart så trött ikväll hade jag badat henne. Får bli imon istället!

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Fina badbyxor! Här hade vi tänkt att fara o ta ett kvällsdopp (läs; sambon o Edvin) men E somnade gott efter middan så vi hoppade över det :)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam