torsdag 22 juli 2010

Bakad potatis med kycklingröra

BakpotatisEftersom Simon är sjuk idag så blev det något lätt till middag, något som är hur enkelt som helst att slänga ihop samtidigt som det är riktigt gott – bakad potatis och kycklingröra med vitlök! Och det bästa av allt är att man kan förbereda röran flera timmar innan man ska käka, perfekt!

Ingredienser:
Bakad potatis
5 dl crème fraische
200 g grillad kyckling i bitar (t.ex Kronfågelns salladskyckling)
150 g majs (en liten burk)
1-2 st vitlöksklyftor

Gör så här:
Sätt ugnen på 200°C och lägg potatisen i ugnsfolie på gallret när ugnen är färdig. Blanda ihop de övriga ingredienserna till god kladdig röra och ställ in i kylen under tiden potatisen tillagas under ca 1 timme.

2 kommentarer:

Linda sa...

åh va gott! måste fråga, gör du de där snygga bilderna i photoshop eller är det något som finns inlagt i blogg-programmet...?

sara - mamma till wilda sa...

Åh. Bakad potatis. 100 år sen jag åt det senast. Får ta och göra det någon dag minsann

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam