lördag 3 juli 2010

I en rosa helikopter…

IMG_7165Där uppe vill jag sitta!

Det är helikopter-åkning här i Kosta och dom är nu inne på andra dagens flygningar. Hade så gärna velat åka men Simon är höjdrädd och vägrar hålla mig sällskap. Förhoppningsvis fortsätter dom med detta årligen så kanske Liam och jag kan åka när han blir lite större. Har flugit helikopter förut men då var jag nog inte mer än fem-sex år, mamma och jag provad på Skruvs marknad för många år sedan och jag minns att jag älskade det!

2 kommentarer:

Sanna sa...

SV: Vad roligt, vi har varit på Kolmårdens Djurpark många gånger och har alltid lika roligt där så länge vädret är bra förstås. Men det beror kanske på att vi har nära dit (bor 30-40 minuter ifrån.)

Ni kommer säkert få det trevligt där borta när ni väl åker. Lär komma in en hel del bilder under dagen, så håll utkick!

Sanna sa...

Sv: jag har mailat företaget, men inte fått något svar...återkommer med vinnare så fort jag fått svar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam