tisdag 6 juli 2010

Oh no, storhandla.

Upptäckte i gårkväll att vi bara hade tre-fyra blöjor kvar hemma. Eftersom dom bara(!) har Libero här på Konsum fick det bli en tur till Nybro idag och fylla upp förrådet med Pampers. Har alltid kört med Libero innan tills Liam blev så stor att han fick börja med “pants” men dom jäklarna läckte varje natt så fick istället gå över till konkurrenten – som inte läcker och som vi hittills är jättenöjda med. Så varje gång det ska handlas blöjor blir det storhandling på Kvantum, precis som idag. Fy fan. Jag hatar att storhandla. Men det gick ganska smärtfritt denna gången, förutom att Liam började gallskrika så hela lokalen ekade. Varför? Jo, han fick syn på bananerna vi smugglade ner i vagnen och blev skitförbannad när han inte fick smaka. Han är en riktig fruktoholic, vår lille Liam.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Amanda Wilhelmsson

Jag är med i veckans ekipage hos Sara, hastbloggen.

Var snäll och lägg en röst på mig.
Om ni vill att jag ska lägga röster eller göra något annat för er är det bara att säga till.

Jag är nummer två. <3

http://hastbloggeen.blogg.se/2010/july/veckans-ekipage.html#comment

http://amandawilhelmsson.blogg.se

Therese sa...

Jag älskar ICa butikerna som bjuder barn på bananer :) Perfekt för dem att gå och mumsa på medan man handlar.

Sandra sa...

Här är det tvärtom. Pampers kommer inte in i vårt hus! Har köpt deras och provat både vanliga och "pants" men de var inget bra! Här är det Libero som funkar bäst. Enda gången de har läckt är om det kommit ett massivt bajs lass..

Plutten sa...

Och jag som ÄLSKAR att storhandla. Vill gärna strosa omkring, jämföra varor och hitta något nytt att köpa med sej hem o snaska på;)

Var glad att han är fruktoholic. Själv önskar jag att jag var det som barn o inte fick äta så mycket godis. Var enooormt bortskämd, vilket ledde till att jag blev riktigt mullig.

Kramisar

Ella sa...

jag gillade Liberos passform... men tyvärr klarade ju inte min lilla busunge av Libero.. hon blev superröd om rumpan av dem så när vi testade pampers (som vi fick med ett gäng av från bb bl a) så märkte vi att de funkade bättre... men funderar på att testa Liberos potträningsblöjor sen när det är dags... =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam