lördag 17 juli 2010

Morgonen

IMG_8345 Liam tittar, i vanlig ordning, på Playhouse Disney.

Satan i gatan vad det åskade i morse – Simon och jag bara hoppade i sängen. Jag gillar åska men den behöver ju inte smyga sig på och skrämma livet ur en. Liam vaknade dock inte för nåt, kanske tur det!

Vi tog i alla fall en sovmorgon idag, det är ju faktiskt lördag. Liam har ätit frukost och tittar nu på Musse Piggs Klubbhus i väntan på att Simon ska komma tillbaka från hundpromenaden. Då ska vi dona litegrann. Köpte två tavellister på Rusta när vi var inne i Växjö sist och dom ska upp i Liams rum över sängen. Sen ska en rullgardin hängas upp i gästrummet också. Sen ska här städas, det är verkligen välbehövligt! Så inga äventyr idag, bara “måsten”.

1 kommentarer:

Plutten sa...

Här hemma finns det också massor med måsten...men jag sparar dem till en annan dag;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam