lördag 24 juli 2010

Regnig lördag

IMG_8845 Liam myser i favoritfåtöljen och tittar på tv.

Fy sjutton vilket väder vi har haft idag – spöregn! Förutom turen till Ica i Lessebo har vi bara hållit oss inne hela dagen och myst, lagat lunch, busat, vilat, lagat middag, lekt, tittat på tv och bara varit. Det får man ibland, ta det lugnt och inte göra ett skit. Och idag har det verkligen varit en sån dag.

Förhoppningsvis blir det bättre väder imorgon när vi ska till Skruv. Klockan två är vi bjudna till Liams gammelmorfar Harry och bonusgammelmormor Lucja på fika. Min mamma (som för tillfället jobbar i Skruv) har rast då och kommer också förbi samt Lucjas son med familj. Ska bli jättetrevligt, länge sen vi var där och hälsade på nu. Och så får Liam leka av sig med de andra barnen om dom kommer!

3 kommentarer:

shoppingtokig mamma sa...

Är det Händige Manny han tittar på :)
Här har det också regnat sedan i em och ännu öser det ner, hoppas bara inte sommaren är slut :(

sara - mamma till wilda sa...

haha Härligt slappe

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Sötisen! OCh vilken söt pyjamas han har :)
Här hemma var jag tvungen att ta tag i städ då jag hörde att sambon skulle börja rensa undan lite...man vet aldrig vad som kan ha försvunnit i farten då ;) Haha
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam