lördag 31 juli 2010

Vår nya(ste) sittvagn

IMG_9183IMG_9194IMG_9193

Nu är vi tillbaka från en runda på Kosta Outlet. Inte så överdrivet mycket folk idag, kanske beror på att vi har fått lite av sommarvädret tillbaka? Någon shopping blev det egentligen inte, bara en tröja från Liten Jag till Liam, en vit/turkos som det står “kille” på. Vi får ju ofta frågan; “Åh, är det en liten tjej?” så denna kanske hindrar lite att just den frågan kommer upp. Hittade också det söta bäddsetet “Liten kanin” som jag varit sugen på att köpa länge. 50% rabatt också så istället för 450:- kostade det bara 225:-. Men det får nog bli nästa gång! Det är galet billigt på barnklädesavdelningen på Kosta Outlet egentligen. Halva priset på nästan allt och det är ju inga skitkläder dom säljer utan märken som Lundmyr, Sobea, Small Paul, Liten Jag, Polarn O. Pyret, Laban och många fler! Så har man vägarna förbi är det helt klart värt att smita in en runda!

Dit tog vi såklart nya sittvagnen! Det blev en Brio Race i Light Green. Hade nog hellre velat ha den i turkost men den fanns tyvärr inte. Men jag tycker den är fin ändå, älskar limegrönt också! Hittills är vi väldigt nöjda med den, så skönt med höj- och sänkbart handtag – det har vi verkligen saknat. Visst är den fin?!

5 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Kanske man ska komma ner någon gång och hälsa på och shoppa på "Kosta outlet" för det lät som en affär för mig ;)

Läser också att ni har samma "problem" med Liam som Edvin har...många tror att han är en liten tjej, och jag förstår egentligen inte vaför eftersom jag tycker att han är väldigt "killig" och har typiska "killkläder"...och samma tycker jag om Liam :)

Snygg vagn! Vi har också en (gammal) Brio sittvagn och vi är verkligen supernöjd med den. Blir nog en ny till Tore sen :)

KRAM!

Nadine sa...

Jätte fin,:)

Linda sa...

jättefin!

alexandra mamma till tove sa...

hehehe.. en sån tröja fast det står flicka på borde tove ha. hon får ju motsattsen av påstående. gud vilken tuff pojk. bara föra att jag inte alltid har ett rosa plagg på henne. och när jag väl har nått litet rosa år jag höra men e du sjuk har du rosa på Tove idag är det nått som har hänt.
gud vad jag hatar dessa kommentarena..

Cicci sa...

Han ser nöjd ut i alla fall. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam