onsdag 28 juli 2010

Nattens bravader och dagens lunch

IMG_8982Liam äter lunch på Kosta Kafé!

Mina pojkar var uppe tidigt idag och lät mig sova ut länge, länge. Liam hade problem med att sova inatt så jag sprang som en tätting från vårt in till hans en gång i halvtimmen. Vet inte vad det var för fel. Verkade som han hade mardrömmar och var rädd. En av gångerna var han jätteledsen, pekade mot bokhyllan och fick ur sig “titta, tiiittaa!” med gråten i halsen. Han vägrade ha både napp och snutte och kastade iväg det allt vad han orkade, han satt på mitt ena ben med ansiktet mot mig och de små tårarna forsade. Han verkade vara rädd. Och trött. Till slut somnade han av ren utmattning i min famn och jag kunde smyga tillbaka till sovrummet igen. Det har varit lite oroligt i natt, med andra ord. Vet inte alls vad det berodde på. Spöken? Vet att det spökar i den här lägenheten (bor i ett gammalt kulturhus som tillhör glasbruket) men hittills har vi inte stött på några otrevligheter eller onda energier. Men nog var det någon som störde honom i natt. Kanske bara mardrömmar och livlig fantasi. Får hoppas att vår kommande natt blir lite lugnare och att han får sova riktigt gott!

Nu i eftermiddags kom Simon med förslaget att gå till Kosta Kafé och käka lunch. Sagt och gjort. När vi var framme frågade jag mig själv varför i helskotta vi går dit när det är högsäsong och hela stället svämmar över av turister? Men trots den långa kön fick vi käket ganska snabbt plus ett bord i uteserveringen. Liam smaskade i sig av både Simons och min macka plus att han provsmakade kladdkakan. Mums! Jag var ganska mätt efteråt men Simon insisterade på en tur till Rondellen för varsin mjukglass. Jag tog en liten och det var knappt att den gick ner. Men det var väldigt skönt att komma hemifrån lite!

1 kommentarer:

Cicci sa...

Naaw, men söta.. Hoppas natten som kommer blir bättre. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam