söndag 25 juli 2010

Julafton i juli?

IMG_8901Jesper och Martina är väääldigt förtjusta i sitt lilla bonuskusinbarn!

Vi är hemkomna från en dag i Skruv hos Liams gammelmorfar Harry och bonusgammelmormor Lucja. Lång och trevlig dag!

Var framme vid två och min mamma hade redan hunnit dit efter jobbet. Liam var ganska grinig i början och väldigt väldigt blyg till och med för sin mormor som annars är hans favvis. Men det lättade lite när Harry och Lucja tog fram nya sandleksaker som dom köpt åt honom! Gissa om han har hela sandlådan full nu? Det bjöds på jättegod middag och massa efterrätt, som alltid när vi är bjudna till dom. Man rullar hem efteråt. Bokstavligt talat.

Det kom ännu mer besök, Lucjas son Jacek med familj kom och hälsade på. Det första jag fick syn på var en jättestor leksak, Nalle Puh-träd som blinkade med en massa roliga funktioner, som dom tagit med sig till Liam. Och inte nog med det – dom hade även med sig två stora gåbilar och två kassar med mindre leksaker. Vi blev riktigt paffa kan jag säga! Dom hade visst rensat upp bland alla leksaker som barnen växt ifrån och då passade ju dom utmärkt till Liam. Hans humör blev genast mycket bättre – rena rama julafton för en liten kille!

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Kul med nya leksaker! Underbar dress han har..Theo har en likadan - älskar den. Tyvärr växer han snart ur den.

Nadine sa...

Vad härligt!Perfekt att ärva saker;):D

Sara - Thaison sa...

Vilken glad överraskning med alla leksaker. Det är ju perfekt. Jag ska göra samma sak till vår flytt. Gå igenom alla leksaker och de som de växt ur lägga åt sidan och ge till någon liten flicka/pojke.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam