torsdag 29 juli 2010

Frukost i Hovmantorp

IMG_9078En tuffing i bilen på väg hem!

Vid halv elva i förmiddags var vi framme på Konditori BM i Hovmantorp. Vi bestämde igår att vi skulle ta en utflykt dit och äta frukost! Jättemumsigt, Simon och jag tog varsin räkbaguette och Liam fick en ostfralla. Dock åt han bara upp osten, lite av brödet och snodde räkor från mig. Skitunge.
Tycker faktiskt att det är på tiden att någon vänlig själ startar upp ett konditori här i Kosta. Visst, vi har två fik men det är ju bara halvfabrikat med hutlösa priser. Man blir ju rånad bara av att kliva innanför tröskeln. Jag åker mycket hellre ett par mil extra (Lessebo, Hovmantorp eller Emmaboda) och får en riktigt god frukost eller lunch än att gå från nåt fik här i Kosta med dåligt samvete och minus två-tre hundra spänn i plånboken. Mja, dags för lite skärpning kanske?

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam