måndag 19 juli 2010

En kväll i Broakulla

Arne och LiamLiam myser med bonusgammelmorfar Arne!

Vid fyra var Simon, jag och Diesel framme i Broakulla hos gammelmormor där Liam sovit inatt. Det första vi fick se var en rutschkana i trädgården, visade sig att Arne (Liams bonusgammelmorfar) hittat den på miljöstationen i Emmaboda när han skulle slänga skräp – som hittat för femtio spänn! Har ju letat efter en till Liam jättelänge men inte blivit av att vi köpt någon ännu, fast det behöver vi ju inte längre för vi fick med oss den hem! Perfekt.

Liam har haft jätteroligt i alla fall, dom har lekt som sjutton och haft det mysigt. Man kan riktigt se på min mormor och Arne hur dom riktigt lyser upp när dom får träffa Liam, han är verkligen deras ögonsten! Arne ägnar varenda sekund och lägger all uppmärksamhet på Liam när han är där, ligger och åmar sig på golvet bland leksaker, matar honom, byter blöja, nattar honom.. precis som om han vore hans egen. Jag tror det har lite att göra med att Arne inte har några egna barn så Liam är ju faktiskt hans första “barnbarn”. Det är verkligen jätteskönt för oss att dom trivs med varandra!

Vi har haft en jättetrevlig kväll hos dom – grillat, lekt, spelat Plump, fikat och haft myspysigt!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam