fredag 2 juli 2010

20% hos Filtbokstaven.se

Filtbokstaven.se är ett litet företag som startade januari 2010 och drivs av Linda Eriksson. Idén om att börja sälja färgglada filtbokstäver för inredning i barnrum började med att hon sydde bokstäver till sin dotter Maya. Det resulterade i mycket uppskattning av vänner och bekanta som bad henne sy bokstäver även till deras barn. Då hon även började få beställningar från bekantas bekanta förstod hon att det kunde finnas ett större intresse för produkten. Därför bestämde hon sig för att registrera ett företag och lägga ut produktionen.

Fram till den 30 september får mina läsare 20% rabatt på alla härliga filtbokstäver!
Den perfekta och personliga presenten till födelsedagsbarnet eller kanske det kommande dopet? För att ta del av erbjudandet behöver ni endast ange koden “Agnes2”. Och kom ihåg – alltid fraktfritt oavsett vikt och storlek!

Kika in under “Inspiration” på Filtbokstaven.se för att se flera söta exempel på färgsättningar och kombinationer. Under “Beställning” kan man också knåpa ihop sitt egna namn med olika färger på bokstäver och prickar!

2 kommentarer:

Sara, mamma till pseudotvillingar sa...

Ja visst är det snyggt, efter att pappa renoverade önskar jag nästan att jag aldrig flyttade hemifrån haha

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Tack fina Du för gratulationer o jätte fina kommentarer på min blogg :)

vilka fina bokstäver också! Måste in o kika, är ute efter såna till både Edvin o Tore :)

KRAMAR

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam