söndag 18 juli 2010

Grill– och kortspelskväll

IMG_8372 Lisa (som kommer skjuta mig för den här bilden) och Ante – the turturduvor.

Inte var det nog med åskan i morse utan i eftermiddags var det dags igen – spöregn, blixtar och dunder! Till och med elen gick och i och med det började vårt modem att strejka, inte förrän nu funkar det. Mysko as hell.

Vid sex ikväll kom Lisa (Liams gudmor/faster) och Ante (Lisas kille) över på en grill- och kortspelskväll. Mycket trevligt, massa god mat och mys. Som tur väl var slutade det regna när det skulle grillas, annars är jag rädd att det hade blivit hämtpizza. Efter maten drog vi i gång en runda i Bankiren och därefter Plump. Och ja, jag losade i båda. Spelade ju om pengar också så myntburken gapar tom nu. Jävla Ante.

Svärfar var precis och hämtade hem fyllosarna, Simon har slocknat i soffan, Liam sover sedan tre timmar tillbaka och snart ska även jag krypa till kojs. Ska mysa ner mig med de få sidorna jag har kvar i The Brightest Star In The Sky och gråta en skvätt när den tagit slut. Imorgon måste jag skynda till Kosta Outlet och köpa nya böcker. Måste, måste, måste. Annars blir det sömnlösa nätter framöver. Funderar på Mats Strandbergs två böcker som jag ännu inte läst plus att jag hittat en ny författare som verkar vara himla bra, Denise Rudberg, och som fått väldigt fina recensioner! Mm, vi får se vad dom har att erbjuda i bokhandeln. Om inte annat får jag väl gå över till de två Dasstidningarna som hänger på toa så länge. Brrr.

5 kommentarer:

Ella sa...

hmm... hojta till om du vill ha lästips... ;-) jag är en sån där människa som gärna slukar böcker... =)

men ett par tips så här: Camilla Läckbergs böcker (hon skriver grymt bra!)
"Kvinna och FBI-agent" av Candice DeLong, handlar om hur det är att komma som kvinna till FBI när det precis blivit tillåtet för kvinnor att bli agenter
Leif GW Persson skriver också grymt bra böcker
Den vita döden av Björn Hellberg är också en bra bok... =)

Sandra sa...

Gud, vad härligt med åska! Det har åskat en gång här i sommar vad jag vet, och det var enbart lite muller. Nu önskar jag mig ett ordentligt åskväder!

Sv: Jag började röka när jag var 13-14år. Jag slutade helt när jag blev gravid med Kimmy, men började när Kimmy var runt ett år. Sedan blev jag gravid med Charlie och då slutade jag helt igen. Nu hoppas jag att jag inte faller dit på det igen, men risken är väldigt liten om det fortsätter smaka som det gjorde igår!

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Plump är så himla roligt...känner att man kanske måste ringa hit lillebror o hans Karin någon gång snart, för nu är det alldeles för länge sen man spelade det :)

Kram

lisafisa vann sa...

haha din skit... kanske skulle lägga ut gummibandsbilderna :P

Agnes sa...

Du skulle bara våååååga Lisa!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam