söndag 18 juli 2010

Kalasdag

IMG_8407
Liam tar sig ett snack med Ragazza, gammelmormors katt.

Idag har Liam, jag och Simon varit på kalas hos Liams gammelfarmor (Simons farmor) som fyller 90 år. Det bjöds på mumsig smörgåstårta, kaffe och kladdkaka. Liam uppförde sig ganska bra, humöret hoppade lite upp och ner. Glad liten busunge i ena stunden och i nästa var han alldeles slut och gnydde lite i jakt på uppmärksamhet och mys med sin mamma och pappa. Stannade dock inte så länge då fisungen sovit dåligt under dagen och var ganska trött så vi åkte efter bara ett par timmar.

På vägen hem stannade vi i Broakulla hos Liams gammelmormor Elsa och bonusgammelmorfar Arne – då blev han genast på gladare humör! Arne hade varit snäll och gjort i ordning en liten sandlåda åt honom som han inveg direkt och uppskattade mycket! Dom har ju tjatat ett tag nu, dom där två, om att få ha Liam under en dag och då passade det ju perfekt när vi ändå hade vägarna förbi. Så inatt ska vår lille pojke sova borta igen. Det ska nog gå bra, han älskar att bli bortskämd hos gammelmormor – händer alltid något kul och han har hela tiden deras fulla uppmärksamhet! Kan det blir bättre för en liten busunge? Simon och jag är ju såå jobbiga med våra ständiga; “ajabaja, nejnejnej, ajajaj…” Klart att även Liam behöver lite semester!

2 kommentarer:

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Grattis till gammelfarmor som fyller 90 år!
Och lille bus Liam! Det är klart att han vill ha all uppmärksamhet ;)
Kramar

Fröken M sa...

det är första gången jag är inne och besöker din härliga blogg, det blir dock inte den sista !! ha en härlig dag !

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam