tisdag 27 juli 2010

Vår dag

 IMG_8976
Dagens utelek – rutschkana is da shit!

Besöket hos veterinären gick bra, mycket bättre än förväntat. Visst skällde han som en tok både utanför och på väg in till undersökningsrummet men vår veterinär var väldigt tålmodig och trevlig! Har ju hänt ett par gånger att man råkat ut för ett riktigt praktarsle som inte borde arbeta med djur överhuvudtaget. Efter sprutan spelade Diesel sårad surpuppa och vägrade ta emot det goda godiset som veterinären sträckte fram. Mespropp.

När vi ändå var i Nybro passade vi också på att kika in på cykelaffären och kika på barnstol till cykeln. Hittade en jättebra som hade liggläge, spänne vid fötterna och massa annat praktiskt lull-lull. Ingen liten plastbit i illrött med ett enda bältesspänne som en annan hade som liten, alltså. Visste inte ens att såna här utvecklade och smarta barnstolar fanns så blev lite förvånad. Över priset också förstås. En cykelhjälm fick han såklart med! Jättefin!

Nu i eftermiddag fick Simon åka tillbaka till Nybro igen då det saknades delar till barnstolen. Visade sig att felet låg hos tillverkaren och att det skulle dröja lite innan vi fick dom. Jäkligt trist men vad gör man? Cykling får det bli en annan dag istället. Medans gubben var iväg passade jag på att städa i köket; damma, dammsuga, skura, lägga på ny matta, diska och dona. Liam var jättesnäll, tittade på tv, lekte med sina leksaker och lät sin mamma städa ifred utan avbrott. Skönt!

Liam somnade för en halvtimme sedan. Han har inte velat sova middag idag så vid sju var han så trött att han halvsov, gallskrek och åt kvällsmat samtidigt. Blöjbyte, pyjamas-påklädning, tandborstning och sängen nästa med andra ord! Han har varit uppe så sent varje kväll nu under semestern så det känns lite ovant att han redan lagt sig. Men då får Simon och jag lite tid över för film och mys!

3 kommentarer:

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Haha, tänk så barnstolarna till cyklar har utvecklats...för vilken i våran ålder fick inte åka i en brandorange plastsak...vi har till o med kvar våran ;)

Skönt att det gick bra för Diesel med sprutan. Håller med om att vissa veterinärer inte alls är lämplig. Förstår inte varför dom har valt en sån utbildning för?

KRAM!

Anonym sa...

jaa, :)
eller vi är i mormor och morfars stuga med mamma och Gunta. :D


amandawilhelmsson.blogg.se

Nadine sa...

Svar: Ja du anar inte vad fina kläder som fanns där, å allt på rean, NI MÅSTE ÅKA DIT!Vi ska dit en gång till i veckan:) Finns juh kläder till oss mammor också för att piffa upp vardagen;):D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam