måndag 5 juli 2010

Kvällspiggis

IMG_7352 Liam har det gott i soffan och tittar på sitt favoritbarnprogram; Nalle Puh!

Förutom förmiddagens städmani har vi bara tagit det lugnt resten av dagen. Liams mormor har varit på besök, vi har lagat middag och bara varit. Jag har inte ens diskat efter middagen, men vafan! Jag var ju så duktig och både dammsög, dammade och skurade i förmiddags så det är jämt ändå.
Simon åkte till jobbet tidigt ikväll, då kommer han hem tidigare på natten och sover inte lika länge på morgonen, vilket är jättebra. Liam och jag har bara myst för oss själva hela kvällen. Har kollat på en och en halv film också, Grey Gardens och halva Definitely Maybe. Spelar alltid in massa filmer på boxern för tråkiga kvällar, speciellt nu på sommaren då det inte finns ett skit på tv:n. Ja, förutom Simons favoritprogram då, fotbolls-VM, som stod mig upp i halsen redan efter första dagen.

Liam har ännu inte somnat, ligger just nu i soffan och tittar på Nalle Puh. På grund av hans penicillinkur tre gånger per dag så har hans rutiner rubbats helt. Kåvepenin får bara tas en timme innan eller två timmar efter måltid så det är ett jädrans pusslande med hans mat-, sov- och medicintider just nu. Som tur är är det bara två dagar kvar sen är han förhoppningsvis frisk från allt vad öroninflammation heter!

2 kommentarer:

Cicci sa...

Inatt drömde jag att vi var på stranden o badade tillsammans. (Vi hade dock inga barn med oss.) Sen va de en tjej till, men jag minns inte vem det var. Och jag hade gjort VÄRLDENS STÖRTSTA tabbe. Glömt bikiniöverdel o de va som om hela världens gick under för oss alla 3...

Konstiga drömmar man kan ha ibland. :P

Sandra sa...

Svar: Ja, cola är verkligen gudomligt gott! Jag har försökt sluta flera ggr. Men så blir man sådär sugen igen.. Men nu jädra ska det gå! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam