söndag 4 juli 2010

Plask, plask!

Jodå, nog blev det ett bad för Liam alltid. Han var inte speciellt förtjust till att börja med men sen mjuknade han lite och hade jätteroligt! Han är helt slut nu, ligger i soffan och tittar på Nalle Puh. Snart blir det lite kvällsmat och sen ska det sovas!

IMG_7251IMG_7226IMG_7256IMG_7270IMG_7283IMG_7235

5 kommentarer:

Nina sa...

ja hoppas du med får en super skön sommar! ska bli så skönt med lite semester! :D

Sanna sa...

SV: Ja, vi hade verkligen en toppen dag. Nu är det fler bilder uppe ifrån vårt besök på Kolmårdens Djurpark i bloggen, så gå gärna in och kolla och lämna en kommentar.

Vilken upplevelse det måste varit för er att få bada med riktiga delfiner ute i det fria. Hur kändes det? Någon gång hoppas jag att jag med kommer göra det oavsett om det blir på Kolmårdens Djurpark i en bassäng eller om det blir ute i det fria.

Sara - Thaison sa...

Vilka härliga badbilder. Skönt att han börjar bli piggare igen.

Amanda sa...

Så skönt att få plaska lite nu när det är så varmt. Ludwig nöjer sig inte med baljan längre. ;) Han ska ha stort utrymme den lille spillevinken! :)

Isabel sa...

Tusan, så söt han är!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam