torsdag 1 juli 2010

Crocs Kids

Liam har ett par tuffa mörkblåa foppatofflor som han springer omkring med. Han älskar dom och vill till och med ha dom på sig inomhus. Jag tycker dom är perfekta på sommaren, svala och lätta att ta på och av de små fossingarna.

Imorgon klockan 21:00 avslutas min pågående tävling i samarbete med Kotteshoppen. I potten finns ett par valfria Crocs Kids! Ni anar inte hur många färger och utföranden det finns att välja på! Så kika in med en gång, välj ut favvisarna och kasta in en kommentar så har just du chansen att få hem tuffingarna i brevlådan!

2 kommentarer:

johanna mamma till 2prinsessor sa...

Har en pågående tävling just nu i min blogg som du säkerligen skulle finna intressant kika gärna in :) skriver här för att fler ska kunna få ta del utav det.

shoppingtokig mamma sa...

Nu skriver jag säkert på helt fel ställe...men om jag skulle vinna crocs så skulle det bli den nya modellen crocband som faktiskt är ganska snygga.
De mörkblå är lite navystil över o skulle passa Lilys marinblåa outfits ;-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam