fredag 30 juli 2010

Fredagsmyyyyys

IMG_9160 Liam med gammelmormor och bonusgammelmorfar!

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Inte för att jag inte velat, har inte hunnit! Full rulle under nästan hela dagen!

Liam och jag steg upp vid nio idag. Vi hade mysmorgon med frukost, tv och lek. Simon låg och trynade till tolv eftersom han inte var hemma förrän vid tre inatt. Den fyllebulten. Så vi lät honom sova ut ordentligt! När han väl hasat sig ner från sängen tog vi en hundpromenad och testade vår nya sittvagn! Och självklart ska jag visa upp den snart, imorgon finns det nog tid till det! Under promenaden kom Simon på den snillrika och spontana idén att vi skulle åka in till Nybro och köpa en ratt till vagnen som Liam kan leka med. Och sagt och gjort. Behövde ju ändå handla mat till helgen och Kvantum har ett större utbud än Konsum här i Kosta. En ratt blev det och även ett regnskydd på Brio-butiken innan vi satte i star med storhandlingen på Kvantum. Ja, jäklar vad vi handlade. Och jäklar vad Liam var förbannad. Det går inte att gå förbi fruktavdelning förrän han börjar tjuta efter banan. Det blev jäktigt till kassorna med andra ord och som tur väl var var det ganska folktomt och ingen kö. Så i samma sekund som varorna rullade ner på bandet tryckte jag till honom en påse Småfolk ABC-kex från Semper. Första gången han fick prova och gissa om han blev nöjd? Och mamma och pappa blev såklart än mer nöjda.

Vid sex kom Liams mormor, gammelmormor och bonusgammelmorfar på besök. Vi hade tidigare idag bjudit in dom på fredagsmys och dom var inte sena med att tacka ja. Vi har haft en jättetrevlig kväll med tacos, kortspel och mys med Liam! Vår lille fis har varit på kalashumör hela kvällen vilket var skönt. Efter kvällsmaten vid nio-tiden somnade han som en liten stock i sin säng och än så länge har vi inte hört ett ljud i babyvakten. Han måste ha varit jättetrött!

Förresten, han har kommit på en ny grej man kan göra. I eftermiddags när vi kommit hem från Nybro satt han i bilstolen medans vi packade ur. Rätt som det var satt han med ett finger upptryckt i näsan och rotade runt litegrann. Det bara kom helt plötsligt och vi har aldrig sett honom göra det tidigare. Såg så kul ut! Undrar vem han snappat upp det ifrån?

1 kommentarer:

Linda sa...

så nyfiken på vagnen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam