onsdag 7 juli 2010

Godmorgon onsdag

IMG_7402Klick, klick, klick, klick…

Febertermometern visade i gårkväll på 36-komma-nånting så både Simon och jag tyckte att han idag skulle få gå på dagis. Han har ju missat så mycket redan och idag är sista dagen för honom innan “sommarlovet”. Det är också sista dagen han går på Kåvepenin och måtte öroninflammationen vara väck snart!

Vi hade en riktigt mysig morgon, jag och Liam. Han fick penicillin, vi busade i soffan och åt frukost i godan ro. Kastade upp honom på diskbänken också där han fick sina små lockar vattenkammade. Hans hår är helt ostyrigt och pekar åt alla håll på morgnarna. Väl uppe på diskbänken hittade han knappen till lampan – den var ju himla rolig att tända och släcka! Men när han skulle lyftas ner blev han arg som ett bi, han ville ju så gärna trycka på knappen. Så jag visade in honom till lampan i lilla fönstret i matsalen istället. Där stod han i – ja, jag vet inte hur länge – och tände och släckte, tände och släckte… Tänk att en lampknapp kan vara så rolig? Det är ju tur att han är lättroad!

1 kommentarer:

Ellen - Mamma till Siri sa...

Haha min lilla tjej ÄLSKAR att sitta och dra i dem där ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam