fredag 2 juli 2010

Tar det aldrig slut?

IMG_7144 Liam nanar i soffan i en ställning som ser väldigt obekväm ut. Men nog ser han ut att trivas alltid!

Inte nog med att vår lille gullemullebulle åkt på öroninflammation igen, nu har han fått feber också. Efter att vi kommit hem från Nadde i eftermiddags har han legat på soffan och sovit i timtal. När han väl vaknade till upptäckte vi att hela hans lilla kropp var alldeles kokhet – 39.4 graders feber! Är det inte så man kan gråta blod? Han har fått i sig massor av vätska, en kur alvedon och kläderna avslitna för att vara så sval som möjligt. Nog har febern gått ner litegrann men inte helt och hållet ännu.

Så typiskt. Vi hade ju planerat att åka till Öland imorgon på en dagsutflykt. Hälsa på Adde i Böda Sand och ha det gott. Har till och med fixat hundvakt, grannarna Lena och Peter, till Diesel. Men som det ser ut nu får vi nog stanna hemma imorgon. Men jag hoppas att det vänder och att han piggnar till efter mycket vila!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej hej stackars liam hoppas han blir bra snart det gör ju såå ont i ens mamma hjärta när ens barn inte mår bra kram jessica

jezzicaandersson.blogg.se

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Å, typiskt. Hoppas han piggnar på sig!

Nadine sa...

Håller tummar å tår för att han ska piggna till under natten

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam