tisdag 27 juli 2010

Godmorgon tisdag!

IMG_8957
Liam tycker pappa kittlas när han ska bli påklädd!

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Liams mormor kom förbi och vi grillade, åt gott och spelade spel. Liam var jätteduktig och somnade som en stock i sin säng klockan nio efter att mormor gått hem. Simon och jag hyrde därefter Snabba Cash på Telia-boxen. Har ju inte läst boken som Simon gjort så jag har ingen aning om det var något som fattades i handlingen eller så, men överlag var den väl bra. Eller nja.. äsch, jag vet inte. Kan inte bestämma mig för om den var bra eller inte. Den dög.

Strax ska vi hoppa in i bilen hela familjen och åka till Nybro. Diesel ska ha sin 3-års vaccination trots att han snart fyller fyra. Hoppas det kommer gå bra, han hatar farbror doktorn och visar det gärna genom att rygga tillbaka och skälla som en påtänd älgko så fort vi närmar oss veterinären. Vi har en spännande förmiddag framför oss, med andra ord.

1 kommentarer:

Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥ sa...

Underbar bild! Och absolut att det är roligt att killad ;)
Jag skulle också vilja se den filmen. Har inte läst boken, och jag har fått för mig att det kanske är bättre att läsa den efter filmen isf?

Hoppas att det går bra för Diesel att få sin spruta och att ni får en fin fin tisdag!
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam