lördag 31 juli 2010

Grillkväll

Vi har haft en jättetrevlig kväll hemma med grillat och trevligt umgänge! Tobias var först med att ramla in och därefter kom Eve och André, barnen Nemo och Nikita och såklart vovven Shiva. Liam och Nemo har lekt tillsammans hela kvällen och det har gått ovanligt bra. Liam brukar annars vara en riktig gnällspik när det gäller andra barn. Vi grillade såklart (får ju passa på när vädret tillåter) och ätit en god middag tillsammans! Supermys!

Liam och EveSöte NemoChiva med husse AndréGrillat!LiamNemo busar i lektältetNemoNikita och mamma EveMaaatNikita och EveLiamTobias och Liam myser i soffanNikitaLiamNikitaEve, André och Nikita

1 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Varför är jag så ful på alla kort ? Jag har tänkt en bröstförstoring men får göra nått åt ansiktet istället ;) Tack för en underbar kväll, haft skit kul. Men glöm inte vad du lovat, en kväll ska du o jag in i dimmorna :D Älskar.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam