måndag 31 maj 2010

Zzznark!

IMG_5041 Liam sover gott i pappas skrev…

Vi har idag fått besök av familjen Ahlquist-Nygren. Bara en stund innan ställde jag mig och bakade för att ha något att bjuda på, vilket aldrig händer annars. Men nog uppskattades rulltårtan alltid, Liam godkände den i alla fall genom att äta både en och två bitar. Mums!

Resten av kvällen har vi bara tagit det lilla lugna. Simon har lagat middag och så har vi kikat på älskade Biggest Loser. Vid åtta-tiden somnade Liam som en liten stock mitt emellan benen på pappa. Visst ser det kul ut? Konstigaste stället jag sett honom slockna på. Vidare bekvämt ser det inte heller ut att vara!

Dagishämtning

IMG_5028Liam leker i sandlådan efter dagis!

Det är något konstigt med måndagar. Alltid när Liam ska lämnas på dagis kan man riktigt se hur det spritter i kroppen på honom, som idag. Som om han saknat dagis jättemycket under helgen. När dörren öppnas finns varken jag, fröknarna eller de andra barnen – bara alla roliga leksaker som han längtat efter! Likaså vid hämtningen då han hellre vill stanna och leka. Däremot är tisdagarna lite svårare. Då ska han bäras in och med gråten i halsen vill han följa med hem igen.
Mammas lilla schizofrena älskling.

Måndagslistan

Ny vecka och dags att skriva måndagslistan igen precis som Jennyn med flera!

I dag, måndag är jag glad för att...

  • Jag har fyra toppentävlingar igång! Magasinogram, tavla, barnfilt och babysitter i potten!
  • Liam fick hem en jättefin present från Busfröt i måndags.
  • Jag har träffat tjejerna mycket i veckan. Fika, fika, fika, tjejsnack, tjejsnack, tjejsnack.
  • Jag har vunnit två tävlingar igen – namnsmycke från MySilver och skor från Vincent Shoe Store.
  • Vi i onsdags fick hem en jättesnygg skötväska från Dadadoo! Läs mer HÄR.
  • Vi fick en heldag på stan i torsdags. Shopping, fika och massa mys! blomma_1188032015_49885
  • Sambon bjöd med mig på middag och Sex and the City 2 i fredags. Älska!
  • Vi har haft en mysig och lugn helg med sovmorgnar!
  • Mina pojkar överraskade mig igår på Mors Dag med present!
  • Idag för ett år sedan döptes vår lille kille!
  • Vi ska på Liams allra första utvecklingssamtal i veckan. Mycket spännande!
  • Jag är lyckligt lottad som har en egen liten familj att älska och ta hand om.

Liams dopdag

IMG_2100 Liam döps 31 Maj 2009 i Ekeberga Kyrka. På bilden syns prästen Carina, Liam, gudmor/faster Lisa,
gudfar/morbror Adde,
Simon och jag. Läs och se fler blider från Liams stora dag HÄR.

Idag är det ett år sedan Liam döptes i Ekeberga Kyrka. Eftersom vi då bodde i Broakulla som ligger i Kalmar Län var jag oerhört tacksam för att Liam fick döpas i Kosta som ligger i Kronoberg. Kändes viktigt för mig eftersom jag hela tiden visste att vi skulle flytta tillbaka samtidigt som min konfirmationspräst, som jag älskar, då skulle få döpa Liam.
Vi hade underbart väder den dagen, sol och värme. Många av våra nära och kära kom också för att dela Liams stora dag med oss.

Tänk, det har gått ett helt år. Det är en dag man verkligen inte glömmer i första taget!

Tävling: BabyBjörn®

BabyBjörn® är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1961. Sedan starten har BabyBjörn® haft som mål att underlätta vardagen för småbarnsfamiljer genom att utveckla innovativa produkter för barn upp till tre år. I deras sortiment finner du allt från bärselar till matset och hela tiden kommer det in spännande nyheter!

I denna tävling har du chansen att vinna en valfri Babysitter Balance Air! Vinstvärdet ligger på ca 1300 riksdaler! 
Babysittern är designad för att göra det luftigt och bekvämt för din baby - perfekt nu till sommaren! Den är lätt att vika ihop och ta med. Den har tre lägen; leka, vila och sova och passar från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg). Tyget är godkänt enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1, alltså garanterat fritt från skadliga ämnen.


 Babybjörn
Jag tävlar om en Babysitter Balance Air från BabyBjörn® – delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken färg på babysittern du skulle vilja ha! Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 14 juni klockan 21:00! Lycka till!

söndag 30 maj 2010

Dagens outfit

IMG_4993IMG_4987IMG_5004

T-shirt: H&M
Byxor: H&M
Strumpor: Lindex

Mors Dag

DesperateHousewives-S3_3 Idag är det Mors Dag och andra året jag blir firad av min lilla familj. Förra året överraskade Simon mig med presenter, Hugo Boss-parfym och boken En förtjusande man, på sängen. Liam var då inte hemma utan hos sin mormor eftersom vi hade massor att stå i inför Liams dopdag.

Men i år är det inte lika fullt stå-hej utan istället en lugn och stressfri Mors Dag. Men visst fick jag en överraskning även denna gång, mina pojkar väckte mig och jag fick Desperate Housewives säsong 3 till min samling! Tack älsklingar!

Har ni fått något fint av era barn idag?

lördag 29 maj 2010

En kvällstur i skogen

IMG_4982IMG_4913IMG_4947IMG_4978IMG_4924IMG_4902IMG_4971IMG_4932

Ja jäklar…

Kan inte fatta att jag har haft sånt flyt på sista tiden? Jag vinner ju nästan hela tiden trots att jag varit ganska dålig på att tävla nu, har inte riktigt hunnit. Men igår fick jag ännu ett vinnarmail och denna gång ifrån Dorothea. De sex vinnarna i hennes tävling i samarbete med Vincent Shoe Store hade dragits och jag var en av dom! Denna gång vann jag ett par Denise, en slip-in sko i naturgummi.

Visst är dom ursöta? Fick välja mellan rosa och orange men jag tog det sistnämnda. Orange passar ju killar också? Annars får dom sparas till en framtida lillasyster eller någon av vännernas döttrar.

Fy sjutton vad glad jag är, alltid lika kul att vinna!

Hemma igen

IMG_4888 Liam är helt slut efter en natt hos sin mormor!

Simon och jag fick en rejäl sovmorgon idag, han väckte mig inte förrän vid elva. Ljuvligt. Därefter gick vi ner till min mamma för att hämta hem vår lille gullebulle. Han var på topphumör och pratade mest hela tiden. Det hade gått jättebra och han hade somnat redan vid halv åtta i gårkväll och steg inte upp förrän halv nio idag. Inte så konstigt kanske med tanke på att han skippade middagsluren igår.

Väl hemma igen stannade Liam och jag ute och lekte i sandlådan. Tråkigt nog blev pissvädret ännu pissigare och spöregnet kom. Fanns inte mer att göra än att kuta in i värmen. Liam hann knappt komma innanför dörren förrän han somnade med sina snuttisar på golvet. En utmattad fisunge.

Simon har precis gett sig av. Han skulle visst spela fotboll idag och är inte hemma förrän vid sju ikväll. Vart dom skulle har jag ingen aning om, som vanligt lyssnar jag inte på det örat. Gullaskruv? Gullabo? Är säker på att det var någonting med “Gulla”, men som sagt; så fort det pratas fotboll slår det på något konstigt vis lock för öronen. Sorry, mannen min. Ska försöka bättra mig.

Erbjudande från cb kids

Namnlöst-1

Jag har fått ännu ett kalasbra erbjudande från CB kids som jag tänkte dela med mig av!

♥ Du får 50% rabatt på allt från Liten Jag
♥ Tag 2 betala för 1 på Röda Hunds vinterkollektion
♥ Under REA kan du fynda för 100-150 kr/plagg

Kika in under mina Rabatter/Erbjudanden för att ta del av fler toppenkoder!

fredag 28 maj 2010

Bio

Jag har världens finaste sambo som hittar på spännande äventyr åt oss emellanåt.

Vi har precis kommit hem ifrån Kalmar där Simon denna kväll bjudit mig på bio. Och inte vilken film som helst – Sex and the City 2! Underbar, underbar, underbar! Hade hört att den fått dåliga recensioner men jag älskade den lika mycket som serien och den första filmen. Om inte mer. Hoppas bara det kommer en trea också!

Någon mer som har sett den? Vad tyckte ni?

Överraskning

IMG_4882
Geggamoja-vatten är grejer det!

Liam och jag har passat på att vara ute en stund i det fina vädret. Han måste ju få inviga sina nya fina sommarkläder också och nog gör man det bäst genom att kladda i sandlådan? Han envisades också med att ta sin lilla leksakstraktor, skopa upp vatten och dricka upp det. Blir ju så mycket roligare när mamma bara tjatar och säger; “Nej, ajabaja. Nej, Liam inte dricka det. Nej, nej, nej.” också!

Min sambo har ordnat med överraskning till mig ikväll! Han har fixat så att Liam ska sova hos min mamma till imorgon. Vet inte vad han har för lurt på gång, men har mina aningar! Moahahaaa. Vi får väl se om jag har rätt – för då kommer jag abso-fucking-lutely få en riktigt efterlängtad kväll!

Fraktfritt hos Kotteshoppen

logo

Kotteshoppen firar Mors Dag genom att ha fraktfritt under hela helgen!

Kotteshoppen säljer barnkläder och babykläder med välkända motiv så som Pippi Långstrump, Mumin, Barbapapa, Disney, och Lego wear. Utöver barnkläder hittar ni även andra barnartiklar så som barnfilmer, pyssel, leksaker och PC-spel för barn.

Dagens outfit

IMG_4861IMG_4864IMG_4853

Linne: H&M
Shorts: H&M

Tävling: Lilla Hemmahuset

Lilla Hemmahuset är en hem- och inredningsbutik på nätet men har även en fysisk butik i Träslövsläge. I deras breda sortiment finner du allt från söta barnprylar till fräscha köksdetaljer. Man vill klicka hem allt och lite till!

I denna tävling har du chansen att vinna en grön Friendly Monsters Barnfilt! Den urmysiga filten kommer ifrån Klippan Yllefabrik och är designad av Lotta Glave. Värdet på vinsten är 325 riksdaler + frakt!

Lilla Hemmahuset
Jag tävlar om en grön monsterfilt från Lilla Hemmahuset
– delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken som är din favoritprodukt hos Lilla Hemmahuset! Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 11 juni klockan 21:00! Lycka till!

torsdag 27 maj 2010

» sex and the city 2

Idag är har det varit världspremiär för Sex and the City 2.
Fy sjutton vad jag vill se den. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!

» två tröttisar

IMG_4832 Zz...Zzzz…

Har precis burit upp Liam till sin säng. Efter att Simon åkt till jobbet somnade både han och jag i soffan vid sju, alldeles utslagna. Kan förstå att han blev trött så tidigt för han sov bara middag i en halvtimme på väg hem från stan. Fick något av en chock när jag vaknade till vid nio efter två timmars sömn, men en härlig tupplur var det!

» en dag på stan

IMG_4829
Nya sommarkläder från KappAhl och H&M till Liams garderob!

Vi har haft en riktigt kul utflykt idag. Solen har strålat och luften har varit varm men behaglig.

Simon kastade av mig, Liam, Adde och gammelmormor på stortorget och fortsatte sen till de där tråkiga butikerna, Mickes Motor och Jula. Skönt att vi slapp följa med! Vi gick istället på stan och handlade sommarkläder till Liam på H&M och KappAhl. Hittade massa fint! Nu vill jag ha riktig sommar så han kan springa omkring i sina nya tuffa shorts. Längtar!
När Simon var färdig ute i de tråkiga butikerna mötte han upp oss inne i stan. Vi satte oss på Askelyckans uteservering och smaskade på räksmörgåsar. Jättemysigt!
Sedan tackade vi för oss och begav oss mot Ormeshaga där det inhandlades uteblommor. Hann knappt komma hem förrän jag planterade dom – så fint!

» godmorgon torsdag

IMG_4820 Mmm, frukost!

Liam och jag tog sovmorgon till klockan halv nio idag. Sitter i skrivande stund och väntar på att kladdpellen ska äta färdigt sin frukost. Han ska ju alltid äta själv nu och det får han såklart. Även om han bara får i sig hälften och resten hamnar både i ansiktet, haklappen och på golvet.

Strax kommer gammelmormor och morbror och då ska vi bege oss. Solen skiner som attan idag – perfekt för en dag på stan!

onsdag 26 maj 2010

» soffpotatisen

IMG_4811
Liam nanar i soffan. Och som vanligt på favoritkudden med favoritsnuttisarna!

Snart är även den här dagen förbi. Kan egentligen inte fatta att klockan är åtta när man tittar ut genom fönstret – det är ju fortfarande dagsljust! Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg. Bara en månad kvar till midsommar!

Simon åkte tidigare till jobbet även denna kväll och Liam har slocknat i soffan. Bra att han somnade tidigt, har lite att fixa ikväll. Jag, lillfisen, hans morbror och gammelmormor ska nämligen in till Växjö imorgon. Det ska handlas lite sommarkläder till Liam, bland annat shorts och en keps, sen ska jag även köpa en grill åt grannen. Ska bli skönt att åka iväg lite, inte ofta man är i Växjö längre heller. Så ikväll blir det att förbereda inför utflykten plus att jag har lite bloggdesign att ta tag i!

Recension: Dadadoo

Jag fick ett mycket välkommet paket idag! Det var den snygga skötväskan Active i brunt från Dadadoo! Har alldeles nyssens haft en tävling med samma väska i potten fast en röd och då tyckte generösa Josefine att jag också skulle få en!

IMG_4784 IMG_4787IMG_4788IMG_4800IMG_4797IMG_4790

Visst är den snygg? Har synat varenda millimeter av den och lärt känna alla funktioner och praktiska lösningar riktigt ordentligt. Som jag sagt tidigare är det oerhört viktigt med flera och lättåtkomliga fack och det bjöd denna verkligen på. Inuti fanns det två stora och två mindre fack plus två för nappflaska. I det smarta framfacket finns det plats för bestick, dryck och lunchlåda samt värmebevarande flaskhållare vilket är himla praktiskt. På framfacket och sidorna fanns även mindre fack för nappar eller liknande, perfekt!

Något som jag gillar är när insidan på väskor är i en ljusare färg så man kan hitta lättare. Det kan man inte klaga på på denna! Den limegröna färgen är hur läcker som helst och ger insidan mycket ljus och lättåtkomlighet samtidigt som den ger en känsla av mer utrymme och rymd.

Med väskan följde det även med en smart mindre väska som man kan ha till smutsiga kläder, använd blöja eller liknande samt en praktisk och mjuk skötbädd. I framfacket fanns även matbox, flaska, servett och sked! Massa överraskningar med andra ord!

Jag vill ge ett stort tack och bamsekram till snälla Josefine på Dadadoo för vår nya väska! Vi kan inte bli nöjdare!

» flipflops

IMG_4769 Liams nya urtuffa flipflops från Pirum Parum!

Nu är det snart dags att hämta hem min lille fisunge. Tiden har gått på tok för fort idag, har inte hunnit ett skvatt känns det som. Sara följde med hem efter att vi lämnat barnen på dagis så vi har legat i soffan i två timmar och pratat men inte trodde jag att tiden skulle rusa iväg så. Men det brukar ju vara ganska långtråkigt om dagarna när han är på dagis så sällskap är aldrig fel!

Jag tänkte i alla fall passa på att visa vad vi fick på posten igår. Det var Molo-flipflopsen från Pirum Parum som vi vann förra veckan. Så tuffa är dom! En aning stora men bättre det än att det är för smått. Är säker på att dom kommer användas flitigt i sommar!

» vinst.. igen!

Garding Jag fick precis se att jag vunnit ännu en tävling! Det är ju inte klokt, vilket flyt man har! Det roliga är att vinsten har jag själv tävlat ut för ett par månader sedan och nu vinner jag även ett eget – så kul!

Vad vann jag då? Jo, ett namnhalsband i äkta silver från MySilver hos Johanna-Sofia! Värdet på vinsten är 600 kronor. Inte illa va?

tisdag 25 maj 2010

» utmaning

Jag har fått en utmaning av FamiljenPettersson!

10 första
Första bästa kompis: Sandra? Emily? Ingen aning. Man bytte ju bästis lika ofta som man bytte trosor.
Första bil: Jag har aldrig haft en “egen” bil, har inte behövt tänka på det då min sambo hela tiden haft en. Men vi har precis skaffat oss en V70 som vi köpt tillsammans.
Första husdjur: Bisse, vår söte lille tax som inte längre finns kvar hos oss. Han blev 18 år!
Första semester: Jugoslavien som två-åring tillsammans med mamma, pappa och familjen Gill. Min lillebror blev visst till där nere!
Första jobb: Servitris på ett café.
Första köpta skiva: Det måste ha varit en Backstreet Boys-platta.. eller kanske Spice Girls.
Första riktiga kärlek: Min granne som hette Klas. Han hade EPA-traktor och en yttepytteliten Agnes föll pladask.
Första piercing: I örat som femåring. Har nu åtta i öronen och en i näsan.
Första konsert: Det måste ha varit Magnus Uggla eller något. Robyn kanske?

9 senaste
Senaste alkoholdrycken: X antal shots, öl och groggar på juldagen 2009. Har fortfarande ångest.
Senaste bilfärd: På väg hem från Nybro idag.
Senaste filmen du såg: Halvsov till sockersöta A Cinderella Story i söndagskväll men senaste hyrfilmen var 2012.
Senaste ringda telefonsamtal: Till min sambo när jag ville bli upplockad på väg till dagis idag.
Senaste bubbelbadet: Long time ago. Har inte haft ett badkar sen man gick på mellanstadiet.
Senaste spelade cd: Adam Lambert på Spotify.
Senaste kyss: Min sambo såklart!
Senaste gången du grät: Igår. Länge och väl.
Senaste måltiden: Idag då vi var lata och käkade revbenspjäll och potatissallad. Yummy.

8 har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Ett tyst ja på den obehagliga frågan.
Blivit arresterad: Nja, inte direkt. Men jag fick åka polisbil hem en nyårsafton.
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, det kan man nog säga.
Fastnat med blicken i någons urringning: Det har hänt, ja.
Fått ditt hjärta krossat: Många gånger. För många gånger.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej, det skulle jag nog inte kunna göra.
Haft ett one night stand: Jodå, ett och annat har man väl hunnit med.
Busringt till någon: Många gånger. Hade en fin pratstund med Markoolios mamma för många år sedan.

7 saker du har på dig
Mysbyxor
T-shirt
Strumpor
Tanttrosor
BH
Öronhängen
Tantiga hårspännen
Ett lager hundhår

6 saker du gjort idag
Lämnat Liam på dagis
Fikat med vännerna
Storhandlat
Ordnat med present till Mors Dag
Kikat på Desperate Housewives
Myst med min familj


5 favoritsaker utan rangordning 
Datorn
Tv:n
Sängen
Choklad
Min kamera. My precious.

4 personer du kan berätta allt för
 Simon 
Mamma 
Adde
hm…

3 val
Blått eller rött? Blått.. Fast helst åt det turkosa hållet!
Sommar eller vinter? Alla årstider har sin charm.
Choklad eller chips? Mm, marabou.

2 saker att göra innan du dör
Skaffa fler barn
Fortsätta njuta och ta hand om min familj

1 sak du ångrar
Att jag var en lat slappröv i plugget som valde helt fel gymnasium. Det får jag betala för nu!

 

Jag utmanar de som vill och som inte gjort den tidigare.
Lämna gärna en kommentar om ni antar utmaningen så jag kan kika in och läsa!

» storhandla.. dumt hittepå

IMG_4764 En trött men glad liten fisunge!

Jag och damerna, Nadde och Eve, hade en trevlig lunch idag. Jag körde på en delicious räkmacka och så slank det ner en mjukglass (årets första) på Rondellen också. Hann bara stanna en timme men en stund fick vi umgås i alla fall, får vi göra om snart!

Simon plockade därefter upp mig och sen hämta vi Liam på dagis. En nyvaken men pigg liten fis! Vi packade in oss i bilen och begav oss mot Nybro. Det är ju lönedag och det betyder urtrist storhandling på Kvantum. Man bara ser hur vagnen fylls till bredden med alla varor som helst ska räcka till nästa lönedag, hur kvittot blir längre och längre, sen ska det packas in i bilen och därefter ska det bäras in i lägenheten. Blöjor, frysvaror och fan och hans moster. Nej, storhandling är ingen favorit från min sida.

I eftermiddag har vi bara tagit det piano. Ätit middag och passat på och mysa eftersom Simon började jobba tidigare ikväll. Liam och jag ska fortsätta myset för snart är det dags för veckans Desperate Housewives. Äntligen. Fisungen ligger nu och halvsover i soffan. Han somnade vid sju-tiden men när mamma kom så började hundfan skälla som en tok så han vaknade. Arg som ett bi för att han blev störd men nu har han lugnat ner sig lite och verkar vara på god väg att somna om.

» fikagäst

Jag har precis haft besök av Sara, vi har fikat och pratat lite skit! Hennes barn, Veronica och Orlando, håller på att skolas in på samma avdelning som Liam och idag skulle hon få gå ifrån i ett par timmar. Då passade det ju himla bra att jag var hemma!
Mer fika blir det. Vid tolv-tiden ska Nadde och jag mötas på Kosta Kafé över en gigantisk räksallad (eller räksmörgås, har inte bestämt mig ännu) och umgås lite. Det var ju ett tag sen sist.

Nu ska jag leka duktig hemmafru och plocka lite. Leksaker all over the place och disk som väntar, roliga måsten med andra ord.

måndag 24 maj 2010

» vinnare: dadadoo

Tävlingen i samarbete med Dadadoo är nu avslutad och en vinnare
av den snygga och praktiska skötväskan Active i rött är utsedd - det blev nummer 45!

Stort grattis till dig!
Tusen tack till snälla Josefine för den generösa vinsten och tack till alla er 57 som ville delta!

Missa nu inte mina andra pågående tävlingar – Magasinogram och valfri tavla ligger i potten!

» till busfröt från busfröt

IMG_4753 Jättetuff present från Busfröt!

Nu har äntligen Liam somnat. I senaste laget, men det beror på att han slumrade till i eftermiddags. Han har varit på riktigt bushumör ikväll, sjungit för oss, dansat och rivit ut minsta lilla småsak han hittat i skåp och lådor. Ungar är väl för härliga?

Innan jag tackar för denna kväll har jag något att visa. I brevlådan låg det idag en present, och inte vilken som helst utan en Eggkids-tröja! Har länge funderat på att klicka hem ett par sådana. Tycker dom är så somriga och färgglada! Eller hur?
Jag vill ge en stor bamsekram till Kajsa på Busfröt för den jättefina presenten! Tusen tack!

Dumma mamma

IMG_4738 Liam spanar på grannkatten. Funderar kanske på hur han enklast kan smita iväg och klappa?

Klockan två var Diesel och jag framme på dagis för att hämta hem Liam. Han var nyvaken och på helt okej humör! Fröknarna berättade att vi snart ska ha Liams allra första utvecklingssamtal, ska bli jättespännande! Dom skulle även anpassa tiden så att Simon kunde följa med också.

När vi kom hem igen lekte vi ute med alla leksaker. Under “gräsklippningen” stannade Liam upp och tittade länge och väl på något. Det var visst grannens katt som gick på andra sidan vägen. Efter att ha stått och tittat på den länge länge kastade han gräsklipparen åt sidan och hade fått för sig att han skulle gå dit och hälsa på. Icke! Gissa om han blev förbannad? Slog till grillen ett par gånger, satte sig på gräset och surade samtidigt som han hytte med de små nävarna mot mig. Dumma mamma.

Måndagslistan

Måndag igen och dags att skriva en ny “pepp”-lista precis som Jennyn med flera!

I dag, måndag, är jag glad för att...

  • Vi äntligen har fått lite tur med vädret. Mycket sol, mycket värme och bara yttepyttelite åska och regn.
  • Jag har vunnit två tävlingar i veckan, flipflops från Pirum Parum och presentkort på 300:- från MyBaby’s! Yey för mig!
  • Liam och jag fick i torsdags åka “Pysen” under firandet av Förskolans Dag. Mycket uppskattat.. av mig då.
  • Vi på torsdagskvällen fortsatte firandet av dagisets 35-årsjubileum. Mycket skoj och roliga aktiviteter! blomma_1188032015_49885
  • Vi har haft en fin helg med grillat, myspys och härligt sommarväder!
  • Jag har fått massa hjälp av mamma med målningen som nu är färdig. Tack!
  • Jag har tre toppentävlingar igång! En avslutas ikväll – ni är väl med?
  • Älskar dig mer än allt annat, Liam, och kunde inte vara stoltare över dig!

Tävling: Dude Design

Dude Design är ett svenskt märke för inredning av barn- och tonårsrum. I butiken hittar du häftiga kuddar, tavlor, tygskålar och lampor i flera färger och utföranden!

I denna tävling har du chansen att vinna en tavla (25x25 cm) i valfritt läckert motiv! Värdet på vinsten är 250 riksdaler + frakt! Samtidigt får alla mina läsare 20% på hela sortimentet hos både Dude Design och Dadadoo genom att ange koden Agnes Blogg. Erbjudandet gäller fram till den 1 juli 2010!

Dudedesign Jag tävlar om en valfri tavla från Dude Design – delta hos Agnes du också!

För att delta i tävlingen:
Lämna en kommentar i detta inlägg med namn, mailadress, eventuell bloggadress och berätta vilken som är din favoritprodukt hos Dude Design! Om du vill länka till tävlingen så vore det jättegulligt, men det är inget måste.

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas måndagen den 7 juni klockan 21:00! Lycka till!

söndag 23 maj 2010

» kräk

IMG_4725 Mammas trötta kille ligger och halvsover framför tv:n.

Det var ingen trevlig start på dagen vi fick. När jag gick in för att hämta Liam hade han kräkts i hela sängen och var kletig från topp till tå. Fy sjutton. Ett välbehövligt bad för både honom och mig blev det och en rejäl renbäddning. Han har varit grinig till och från under dagen, vet inte om det är något på gång eller om han bara hade ätit något som magen inte gillade. Vi får väl se hur det blir, ska ringa dagis imorgon i alla fall och höra om det är okej om han får komma, om han nu inte kräks i natt igen förstås.

lördag 22 maj 2010

» lördagkväll

IMG_4641 Liam har kul i sandlådan i det härliga vädret!

Vi har grillat även ikväll. Har haft superfint väder hela dagen och då kan man ju inte låta bli! Bjöd upp mamma och Adde också och under grillningen njöt vi av kvällssolen i trädgården. Det var så varmt och behagligt så Liam sprang omkring spritt språngande naken och lekte vilket uppskattades enormt av lillfisen!

Har precis burit upp Liam till sitt rum, han somnade som vanligt i soffan efter en busig dag. Väntar nu på att sambon ska komma hem så vi hinner mysa lite innan läggdags. Han, mamma, och Adde gick nämligen till Glasbaren för att ta en öl så här sitter man nu, alldeles övergiven. Nejdå, jag har bloggen, 27 Dresses och godis så mig går det ingen nöd på!

» städ och målning

Liam och jag har haft hela förmiddagen för oss själva. Tog sovmorgon till halv tio, åt frukost och mös. När han sov middag (på golvet framför Nalle Puh) passade jag på att diska, dammsuga och plocka upp alla miljoner leksaker över hela undervåningen. Simon steg upp vid två och då passade jag även på att ta tag i måleriet ute. Nu är äntligen det vita färdigt och har även kluddat på det röda nertill. Mamma ska hit imorgon och hjälpa mig måla taknocken i rött också sen så.. sen är vi helt färdiga! Ska visa bilder också – kul att jämföra! Och i veckan, på torsdag närmare bestämt, ska det handlas hem fina blommor! Sommarfint!

Dagens outfit

IMG_4621IMG_4616IMG_4632

Pikétröja: H&M
Byxor: H&M

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam