onsdag 12 maj 2010

“Ingen får röra min mamma – bara jag”

IMG_4194 Liam myser i soffan och lyser upp som en liten sol när kameran tas fram!

Liam är lika glad varje dag han hämtas på dagis. Han trivs så bra så han vill knappt följa med hem! Idag när jag kom vid två sprang han omkring och lekte med alla roliga leksaker och brydde sig knappt om att jag var där. Under tiden satte jag mig och språkade lite med Nemo men det gillades inte av Liam som snabbt hoppade upp i famnen och gnydde. Lustigkurre. Ett bra knep när han inte vill följa med hem kanske?

3 kommentarer:

Amanda sa...

Haha, det där är ett välbeprövat knep. Funkar med dom flesta. ;)

Vad söt han är. Visar upp sin allra finaste sida idag!
Kramar

Plutten sa...

Hihi, det låter som en liten liten morsgris;) Men härligt att han trivs på dagis! En sån underlättande grej liksom...

Svar; Jaaa, jag älskar råttor! Så känner mej verkligen som ett barn på julafton kan jag säga:D Nu fattas det bara att man flyttar till hus och skaffar barn. Så är man en superduperstor familj:D

Carola sa...

Underbart!! Det är som mins tora dotter, hon var en kväll bekymrad över att det är en pojke som är lite elak mot hennes lillasyster på dagis... då sa hon till mig, när jag skulle natta henne "Mamma, ingen får vara elak mot min syster. Bara jag får det, ibland, men inte ofta". De är så söta när de säger sånt där!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam