måndag 24 maj 2010

Dumma mamma

IMG_4738 Liam spanar på grannkatten. Funderar kanske på hur han enklast kan smita iväg och klappa?

Klockan två var Diesel och jag framme på dagis för att hämta hem Liam. Han var nyvaken och på helt okej humör! Fröknarna berättade att vi snart ska ha Liams allra första utvecklingssamtal, ska bli jättespännande! Dom skulle även anpassa tiden så att Simon kunde följa med också.

När vi kom hem igen lekte vi ute med alla leksaker. Under “gräsklippningen” stannade Liam upp och tittade länge och väl på något. Det var visst grannens katt som gick på andra sidan vägen. Efter att ha stått och tittat på den länge länge kastade han gräsklipparen åt sidan och hade fått för sig att han skulle gå dit och hälsa på. Icke! Gissa om han blev förbannad? Slog till grillen ett par gånger, satte sig på gräset och surade samtidigt som han hytte med de små nävarna mot mig. Dumma mamma.

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Tänk att mammor (o pappor) kan vara så dumma ibland ;)
Kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam