tisdag 4 maj 2010

» välkommen till världen

IMG_3778
Nyfiken på vad som finns i paketen?
Vill inte säga mer än att det kommer härifrån.

Stirrigaste morgonen på länge, om man bortser från försovningen förra veckan alltså. Varför nu detta då? Jo, Eve och André blev i morse föräldrar till en liten flicka! Nemo har äntligen fått en lillasyster! Massa grattis till er! Är så glad att hon äntligen kommit. Att Evelina äntligen får pusta ut och bara njuta av det lilla livet. Allt hade gått bra och hon var en frisk och vacker liten tjej. Underbart!

Jag har precis slagit in presenter, en till flickan och en till storebror Nemo. Har ju inte vetat könet så har inte kunnat förbereda något innan. Men nu så! Tog lite tid att bestämma mig för vad skruttan skulle få men jag tror jag valt rätt.

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin o lillebror i magen sa...

GRATTIS till dom nyblivna föräldrarna :)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam