torsdag 20 maj 2010

» förskolans dag

Klockan halv sex åkte vi till Liams dagis där det var en hel del festligheter igång för att fira Förskolans Dag och Edabackens 35-årsjubileum. Tyvärr så gjorde vädergudarna en helvändning och det spöregnade och åskade så fönsterrutorna skakade. Vi skulle ju egentligen firat utomhus men det gick bra ändå! Barn, föräldrar och fröknar fick snällt trängas i de varma lokalerna. Dom hade ordnat massa skoj – tipsrunda, fika (längsta rulltårtan jag någonsin sett), uppträde och massa annat kul. Dom hade även knåpat ihop ett bildspel från alla åren som var intressant att titta på – och så var ju Liam med på en bild också!

På tal om bilder så knäppte även jag några stycken, 66 för att vara exakt. De flesta är på Liam och Nemo (kramigaste killen i Kosta) som mer än gärna gosar med varandra!

IMG_4480IMG_4487IMG_4512IMG_4517IMG_4523IMG_4525

2 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Vilken kväll...=)
Verkar som den vart bra!

sara - Thaison sa...

Ja det var då en låååång rulltårta. Vad kul att förskolan firar jubileumet med alla barn,föräldrar och fröknar.

Grattis till flipflop-vinsten :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam