onsdag 5 maj 2010

» ping pong

Det är nog inte bara jag som märkt att butiken Ping Pong Barnkläder har spritt ut tävlingar kors och tvärs i hela bloggvärlden? Min sambo hade en tävling med dom för ett tag sedan och han har inte hört ett ljud från dom sen tävlingen avslutades. Inte heller vinnaren. Är det så för andra också eller har dom bara råkat missa hans mail? Ingen aning, så nu tänker jag ta reda på det.

Finns det någon mer därute som inte fått sin vinst?

11 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥ sa...

Jag fick min vinst.
Jag har även haft tävling med dom o jag hoppas att vinnaren har fått sin vinst med.
Men jag håller med om att det är lite skumt att dom skeppade ut så många tävlingar på en o samma gång. Hoppas att dom förstod vad dom gav sig in i, för har dom inte råd att dela ut alla vinster så är det deras eget rykte som står på spel...
Kramar

Geshiia - mamma till två pojkar sa...

jag har fått vinnarmail av de då jag har vunnit en tävling men har dock inte fått hem någon vinst men de mailade och sa att det kunde dröja lite då leveransen inte kom fram pga aska eller vad sjutton hon sa, Jag har även fått förfrågan om att ha tävling på min blogg + svar på lite mail från de angånde tävlingen jag ska ha senare. Dock har det varit lite sega på att svara.

De har nog bara fullt upp med alla tävlingar just nu (hoppas jag).

Sandra sa...

Jag hade en tävling i samarbete med Ping Pong. Vinnaren fick sin vinst, men i fel strl.

Jag sökte på Google på "Ping Pong barnkläder" och upp kom FLERTALET tävlingar med dem.. Jag undrar om de verkligen vet vad de håller på med.

Amanda sa...

Jag har fått vinnarmail men inga vinster. :/

Martina - Mamma till Ella sa...

Tack så mycket! :)

Linda sa...

dåligt att ha så många tävlingarom man inte kan hålla koll på dem =/

Petra sa...

Jaha. Det är ju typiskt när man väl vinner något ! Får hoppas det där mailet kommer snart då..

Carolina sa...

Jag har vunnit 3 tävlingar, har fått hem 2 av vinsterna (munkjackan igår och armbandet idag), och de sa att de väntar in påfyllning utav byxorna när jag mailade och ifrågasatte varför jag fick vinsten i den tävlingen jag vann sist först...

Har även jag blivit tillfrågad om att ha en tävling åt dem, men jag har valt att avvakta... Kram!

petra sa...

Tänkte bara säga att jag fick mail från dom nu idag. Vet inte om det har att göra med att du ifrågasatte dom men nu har dom hört av sig i alla fall!

kram kram*

Geshiia - mamma till två pojkar sa...

Jag igen.. har vunnit ännu en tävling har inte fått hem min första vinst än. :( De sa att den var slut och de väntar på mer, de frågade om jag ville välja något annat eller vänta ett par veckor. jag sa nej jag kan vänta sa jag, fått ännu ett mail och de ber mig välja något nytt eller vänta tills i juni.

Dumt att ha tävlingar om de inte har vinster hemma tycker jag. De borde sagt till tävlingshållaren att vissa saker inte finns. :(

Har din sambo hört något ännu från Pingpongaren?

Agnes sa...

Geshiia:
Måste säga att jag tycker det är fruktansvärt dålig stil från dom. Varför inte starta en tävling i taget? Varför 100 stycken på en och samma gång? Och som du säger; dom kunde ju faktiskt hålla lite koll på vad som finns i lager och ej. Tävlingar är en bra reklamform men inte när det visar sig att vinnare inte får sina vinster.

Sambon mailade dom och fick till svar; "Vi har mailat vinnaren". Pratade med Petra som vann och hon hade fått mail av dom. Dock har inte vinsten dykt upp än!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam