torsdag 13 maj 2010

» kristi flygare

Vår Kristi Himmelfärdsdag har spenderats i Broakulla på en mycket trevlig marknad! Vädret var på topp – lite sol och jävligt kvavt. Men jag ska inte klaga! Är oerhört tacksam för att det inte regnade.
Man går ju egentligen inte till en marknad för att handla utan för att träffa folk. Och det gjorde vi – speciellt Liam. Många som ville prata med honom och beundra honom! Och han trivdes nog där han satt snällt i vagnen. Och så var ju gammelmormor med och det betyder presenter! Hon köpte ny spann och spadar till honom som han kan ha i sandlådan, mycket uppskattat!

Efter marknaden bjöd gammelmormor på middag och efterrätt. Sen lekte vi, alla satt på golvet och busade med Liam! Ingen sovstund för honom idag heller, antagligen för att han haft så mycket skoj. Men i slutet nu låg han mest på golvet och mös med sina snuttisar, man såg att han var trött men kunde inte riktigt slappna av. Så han kommer nog sova gott inatt!

Simon och jag har precis kommit hem igen. Snart ska grillen tändas då sambon blev sugen på några köttbitar. Jag som tycker vi har ätit hela dagen? Hyrt film har vi också, tre stycken i tre dygn – perfekt! Liam är kvar hos gammelmormor tills imorgon eftermiddag. Är säker på att dom kommer ha jättekul! Imorgon skulle dom visst till skolgården och gräva i den gigantiska sandlådan också. Då kommer Liam vara i sitt esse!

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Mysigt med marknad!... Hoppas ni får en mysig kväll =)

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Mys med marknad!
I "min" stad är det marknad i helgen...men jag hoppas nog den eftersom jag o en kompis (som också är gravid) ska fara o shoppa massor med bebissaker imorgon...längtar! :)

Tack för din kommentar om min mormor också. Den värmde <3

KRAM!

emma sa...

låter bra det! lycka till :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam