söndag 9 maj 2010

» kräsen fisunge

IMG_4087
Smörgås, smörgås och åter smörgås…

Liam är en kräsen liten typ, i alla fall har han blivit det på sista tiden. Varm mat går helt bort, istället är det smörgås och yoggi som gäller. Kanske kan det bero på att han har fler tänder på gång och varm mat gör lite ont i munnen eller så gillar han helt enkelt inte varm mat. Men man ska vara glad och tacksam att han äter överhuvudtaget!
Har precis fått i honom två smörgåsar med leverpastej och det var smaskens! Får se om han vill ha lite lasagne sen när den är färdig. Annars får det väl bli en macka till kvällsmat också.

Liams mormor och morbror har precis varit på besök. Dom hade med sig en ny jättefin gunga till honom som vi ska ha ute. Blå med en gul tuta på – ursöt! Den ska pappa få hänga upp imorgon så den får testas!

4 kommentarer:

Linda sa...

Måste bara säga att din Liam är otroligt fin :)

Carolina sa...

Vilken liten buse, de har allt sina perioder... Kul med en gunga! kram

Simon sa...

Gungan sätter väl du upp medans jag sover ;) är på jobbet nu...puss

Plutten sa...

Var glad att han äter smörgås iaf:) Enligt mor min hade jag en bara-äta-buller-period:D haha. Och smörgås är ju faktiskt nyttigare;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam