lördag 15 maj 2010

» skruvs marknad

IMG_4290
Två bamseälgar tar en promenad i Småländska skogen!

Jag och min lilla familj har idag besökt Skruvs marknad. Som vanligt var det inget att ha men alltid lika kul att träffa människor man annars inte träffar så ofta. Köpte något gjorde vi inte heller, förutom lite godis då.
På vägen hem stannade vi i Lessebo och handlade inför kvällen och sen tog vi en skogsväg hem bara för skoj skull. Och vad fick vi se? Två stycken bamseälgar! Trodde Adde skojade när han bad Simon tvärnita. Vilken tur att vi hade med oss kameran! Såna här tillfällen har man inte chansen att plåta varje dag direkt!

Simons kompis, Tobias, kommer förbi om en timme så det blir grillning här hemma även ikväll! Ska bli trevligt! Jag har även fått i uppdrag att vara fyllechaffis om några timmar då det är marknadsdans i Skruv. Sex stycken hittills som ska köras – tur vi har ett stort bagage!

1 kommentarer:

Therese sa...

De ser verkligen superstora ut!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam