torsdag 20 maj 2010

» tuff tuff

IMG_4462Liam åker tuff-tuff-tåg!
(Fick massa fina bilder på alla barnen men vill inte publicera utan färäldrarnas tillstånd).

Som ni vet så går Liam bara på måndagar, tisdagar och onsdagar men idag har både han och jag varit på dagis. Ekbacken firar 35 år så dom hade en liten överraskning till dom små och då fick även Liam och jag komma, jättekul! Var framme vid niotiden när de andra barnen skulle kläs på innan avfärd. Liam och Nemo fick syn på varandra i dörröppningen och gav varandra en jättestor kram. Det var så sött! Hann dock inte slita upp kameran, det hade ju blivit en jättefin bild! Dumma slöa mig.
Vid kvart över nio stod “Pysen”, Kostas egna lilla tuff-tuff-tåg, ute och väntade på oss. Vi fick en lång rundtur runt hela Kosta! Jättemysigt och vi hade tur med vädret! Hoppas det håller i sig tills ikväll då vi ska tillbaka till dagis och fortsätta firandet!

3 kommentarer:

sophie sa...

så fin!

sophie sa...

svar: hhi tackar :)

Nina sa...

tack snälla!

super fina bilder som vanligt..

va har du för nån skojjig kamera?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam