lördag 22 maj 2010

» fredagskvällen

IMG_4604 Liam nanar på golvet efter en lång dag!

Simon lagade en jättegod middag till oss idag, potatispaket, fläskfilé och champinjonsås. Han överraskade även med efterrätt, grillad banan med choklad, plus att han ställde sig och gjorde muffins! Dom blev i och för sig misslyckade men det är tanken som räknas!

Vid nio-tiden somnade Liam på golvet framför Talang 2010, helt slut efter en dag full av bus, plånboksmos, sandlådelek och god mat! Bar upp honom och har ännu inte hört ett ljud från babyvakten, han måste vara riktigt trött!

Mamma och Adde kom upp och vi har precis avslutat kvällens kortspel. Gick åt helvete för mig. Minus femtio spänn och det är ganska mycket när man bara spelar med femtioöringar. Jag har tur i kärlek, det förklarar saken!

1 kommentarer:

Maria sa...

Tack!
Hahaha, vad rolig du är ja det är inte så lätt och förstå sig på alla sytermer, inte alltid så lätt för mig heller. :)
Trevlig helg :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam