måndag 31 maj 2010

Zzznark!

IMG_5041 Liam sover gott i pappas skrev…

Vi har idag fått besök av familjen Ahlquist-Nygren. Bara en stund innan ställde jag mig och bakade för att ha något att bjuda på, vilket aldrig händer annars. Men nog uppskattades rulltårtan alltid, Liam godkände den i alla fall genom att äta både en och två bitar. Mums!

Resten av kvällen har vi bara tagit det lilla lugna. Simon har lagat middag och så har vi kikat på älskade Biggest Loser. Vid åtta-tiden somnade Liam som en liten stock mitt emellan benen på pappa. Visst ser det kul ut? Konstigaste stället jag sett honom slockna på. Vidare bekvämt ser det inte heller ut att vara!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Den var god den rulltårtan du, perfekt till mig som behöver lägga på mig lite...ha haha. Vi hörs nästa vecka. Kram från oss.

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Hihi, men så trött!
O det var säkert tryggt o skönt där vid pappa :)

Hoppas att ni får en superfin tisdag vännen!
Kramar

Therese sa...

Barn alltså :) De verkar kunna somna överallt :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam