lördag 29 maj 2010

Ja jäklar…

Kan inte fatta att jag har haft sånt flyt på sista tiden? Jag vinner ju nästan hela tiden trots att jag varit ganska dålig på att tävla nu, har inte riktigt hunnit. Men igår fick jag ännu ett vinnarmail och denna gång ifrån Dorothea. De sex vinnarna i hennes tävling i samarbete med Vincent Shoe Store hade dragits och jag var en av dom! Denna gång vann jag ett par Denise, en slip-in sko i naturgummi.

Visst är dom ursöta? Fick välja mellan rosa och orange men jag tog det sistnämnda. Orange passar ju killar också? Annars får dom sparas till en framtida lillasyster eller någon av vännernas döttrar.

Fy sjutton vad glad jag är, alltid lika kul att vinna!

5 kommentarer:

carolina sa...

smart, nästan som en liten gummistövel :D

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Hej!

Tävlingen om min baby-goodiebag är nu avslutad, men du har fortfarande inte gjort dina gissningar (du har tre stycken eftersom du länkat). Tänkte kanske att du ville ha dom? Gissa i tävlingsinlägget "När kommer Edvins lillebror?" så du får din vinstchans :)

Kram

Sanna sa...

Du är inte ensam om att ha flyt, jag vinner massor här också och det är underbart!

Therese sa...

Grattis! Vad roligt :) Orangt (herregud hur stavas det?) passar på pojkar också :)

Dorothea - Ett nästintill trillingliv. sa...

Grattis. Orange är gör läckert på boys åsså ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam