onsdag 5 maj 2010

» vår dag

IMG_0895 Liam myser i barnvagnen, endast 5 veckor gammal.

Nu har min gubbe precis åkt till jobbet. Liam nanar sedan en timme tillbaka så nu är det bara Diesel och jag som sitter här och småmyser. Jag har precis blivit färdig med vår Brio Happy. Tvättade alla tyger igår så nu är den ihopsatt. Ja, förutom varukorgen och skötväskan då för dom glömde jag såklart tvätta. Virrpanna. Men fin blev den! Jag fick flashbacks när liggdelen sattes på chassit, det var ju ett tag sen Liam låg däri alldeles nykläckt och myste. Känns lite sorgligt att göra sig av med den men är säker på att någon annan där ute kan få lika fina minnen av den som vi fått. Man kan ju inte spara på allt!

Vi har för övrigt varit i Nybro idag. Eftersom Boxer inte funkar i den här lägenheten så har vi sagt upp det så nu var det alltså dags att skaffa nåt annat. Det blev Canal Digitals familjepaket från Audio Video. Snabba puckar också, redan imorgon kommer dom hit och sätter upp parabol och fixar. Skithärligt! Nu behöver man inte oroa sig för att missa tv-tisdagarna längre!

Nu ska jag pilla ihop några ansökningar som ska skickas. Bland annat till ett ställe som jag mer än gärna skulle vilja jobba på, Som vad? Delgivare! Ingen aning om hur jobbet går till (förutom att knacka på hos folk och lämna över papper) men jag tror att det skulle passa mig. Anpassa arbetstider efter Liams schema, köra bil och träffa människor. Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda!

1 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥ sa...

Kan tänka mig att det känns lite sorgligt att sälja bort vagnen...men det är ju absolut bättre att sälja bort den medan man får pengar för den o köpa ny till nästa barn :) O vilken supersöt bild på liten Liam i vagnen!

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam