onsdag 19 maj 2010

» grinolle

Liam har varit en riktig grinolle idag. Efter frukosten var det inget som dög, han blev bara sur för minsta lilla. Lite stressigt blev det också eftersom han inte ville bli påklädd så vi fick ta bilen till dagis. Konstigt nog så sa han inget om bilåkningen, han har annars starka åsikter om den dumma bilbarnstolen som han absolut inte vill bli fastspänd i. Väl framme kom Sara och hennes barn, dom håller på att skolas in igen. Tänkte jag skulle vara snäll och ta ut Orlando ur bilen medans hon tog Veronica. Behöver jag säga mer än att Liam blev förbannad? Hade han kunnat prata hade det nog låtit ungefär såhär; “Geee faaan iiii miiiin mammmaaaa!”, med gråten i halsen. I kapprummet mötte vi dagisfröken Monika som pratade glatt med Herr Inget-duger och det var väl inte heller så populärt, inte heller när jag gick för att hänga upp hans kläder. Satan i gatan.

Hoppas han är på bättre humör i eftermiddag!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Haha...någon som vaknat på fel sida idag? :) Men humör är sunt säger dom ju. :D

Hoppas han är gladare lite senare idag.
Kram

alexandra sa...

ja de dagarna vet man aldrig vad man ska göra..
tove har haft några sånna hon med..


om du undrar varför min blogg ser konstig ut och inte har kvar några inlägg från den senare tiden. så är det för att Toppclasshost som vi använder har haft ett haveri och de har förlorat en massor med information. därför ser den ut som den gör..
jag hoppas att de kan återställa den som den var förut.. annars e allt borta som jag skrivit.. :(
jag kommer nog inte skriva något i bloggen förens jag vet hur det kommer att gå!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam