måndag 10 maj 2010

Dagishämtning

IMG_4100 Fisungen ute i det fina vädret!

Det var en toppenglad kille som sprang emot sin mamma och pappa vid dagishämtningen idag. Han kan få vilken pissdag som helst att skina upp och genast kännas mycket lättare. Gladare, framförallt.

Vid tog en sväng på Kosta Outlet också när vi ändå hade vägarna förbi. Köpte födelsedagspresent till svåger Ante som idag fyller år. Kikade också efter ny vårjacka till Liam. Hittade en svart, skitsnygg från Polarn O. Pyret för halva priset men den fanns inte i hans storlek. Skit. Vi får väl helt enkelt ta en runda i stan snart, om sambon inte misstycker!

När vi kom hem igen stannade Liam och jag ute och lekte. Vi har ju fått tillbaka solen och då får man passa på! Fortfarande lite kallt i luften och blåst men vad gör väl det? Sol, sol, härliga sol.

4 kommentarer:

Linda sa...

visst är det härligt att ens lilla busfrö kan få en att bli på så bra humör igen =)

Emma Johansson sa...

Ja, det är det.
Alltid kul att se vad den andra är glad över :)

Cathy sa...

HerreJösses sååå OTROLIGT SÖT han är!!!!!

Sandra sa...

Men hur söt får man va??

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam