tisdag 4 maj 2010

» sötaste dregglisen

IMG_3795 
Liams nya söta dregglis från Smultronbyns egna märke Smultronbarn!

Vi har inte bara fått vagn på posten idag utan även en annan glad överraskning. Sambon kom in med posten (som jag glömt ta in) för en stund sedan och i högen fanns ett sött paket adresserat till mig. Gissa om jag blev ivrig? Det var gulliga Maria som skickat en ursöt dregglis i det limegröna fordonstyget som jag blivit så förälskad i! Färgglad och jättehärlig kvalité med praktiskt kardborreband där bak. Visst är den bara för söt? Tusen tusen tack Maria!

Som jag berättat tidigare så är det alltså Maria som syr mössor, scarfs och haklappar till butiken Smultronbyn som hon driver tillsammans med systern Annika. Butiken bjuder på, förutom handsytt, massor av härliga träleksaker såsom; klossar, bilar och tåg, pussel och spel, musikinstrument, dockskåp och mycket mer! Helt klart värd att besökas!

4 kommentarer:

Mooukii sa...

Grattis till dig !:) du vann veckans blogg. Din spotlight kommer när som helst. Då du tycker det passar bäst. bara lämna en komentar. Nu kan du vara stolt eftersom du blogg vann betyder det att den är en bra blogg :) Nu kan du till och med be folk komma in och gratta dig.

Plutten sa...

Den var verkligen jättesöt den där :)

Petra sa...

Hej hej! Nej, jag har faktiskt inte hört något från dom. Sitter snällt och väntar på det där mailet:)

kram

Smultronbyn sa...

Tack för dina fina ord om oss :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam