tisdag 11 maj 2010

» jag ska skrapa hela världen…

IMG_4167Diesel höll mig sällskap genom att lata sig i solen och knapra vedträ!

Lägenheten vi bor i är från sena stenåldern. Det gör inte mig så mycket egentligen, tycker det är charmigt med gamla hus, men när dom bara står och förfaller blir jag inte lika glad. Vårt hus, och resten i kvarteret, är jättegamla kulturhus som ägs av Kosta Boda. Kulturhus ja, visst låter det snitsigt? Men inte fan tar dom tillvara på dom för det. Tycker det är dålig stil. Varför inte sälja husen till någon som verkligen vill sköta om och rusta upp dom? Åter igen, förbaskat dålig stil.

Under en ganska lång tid har vi tjatat på glasbruket att få hit utefärg till vår ingång som är pinsamt skabbig med avflagnande färg. Förra veckan – äntligen – stod det tre burkar färg, penslar och skrapor på vår trapp. Finally, tack! Så nu har jag rensat upp ute och börjat skrapa utav bara helvete. Behöver dock en hjälpande hand från mamma som får stå på stege och skrapa taknocken åt mig. Sen ska det bara tvättas, grundas och målas – klart slut!

1 kommentarer:

Nina sa...

kanon fin vovve du har! super fin!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam